1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry 3D

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hawx, Kwiecień 1, 2012.

  1. Hawx

    Hawx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    WITAM do konca tygodnia ma przyjecha nowy tlewizor 27 cali HD ,3D .mam xbox 360 premium ale bez wyjscia hd ,czy bede mogl przez kabel ccomponent hdtv bede mogl grac W w gry 3D? jakie są gry 3d? wiem ze jest crysis 2 i cod black ops czy jest cos wiecej?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Najlepsze chy.a sillent hill i gears of war 3

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  5. yankesmm

    yankesmm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Odnośnie kabli na componenencie powinno działać aczkolwiek czasami zdarzają się telewizory które obsługują 3D tylko po hdmi ale nawet wtedy wystarczy zwykła przejściówka.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    3d na komponencie? To dopiero bedzie lux jakosc hah

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  7. Hawx

    Hawx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    lux? to znaczy ? fajnie czy zal?a jesli nie bedzie sie dalo to jaka to przejsciowka?
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  9. Hawx

    Hawx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no,ale w komponencie dam hdtv to cos da co nie? czy zal? ;p
     
  10. yankesmm

    yankesmm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Tzw da się ale lepiej by było po hdmi ;) ale skoro go nie masz... pozostaje Ci component:) mam nadzieję że pisząć component hdtv miałeś na myśli component(Y,Pb,Pr)? :)
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak nie masz wyjścia hdmi w xboxie to nic to nie da (choć nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi :p)
     
  12. marcinek74-10

    marcinek74-10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Telewizro powinien mieć też przetwarzanie z 2D do 3D więc każda gra powinna być w 3D.
     
  13. omega_pl

    omega_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    269
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    PRG
    Niestety nie kazdy TV posiada taka funkcje jak konwersja 2D do 3D zreszta, moim zdaniem taka konwersja to kicha, lepiej grac/ogladac cos co do 3D bylo stworzone a nie sztucznie skonwertowane przez TV....
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  15. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeszcze do tego Batman Arkham city.

    Kabel hdmi ma szybszy przesył danych i ogólnie lepszy we wszystkim od componenta.

    Jestem ciekaw jak 3d na componencie pójdzie .
     
  16. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Let me google that for you :)
     

Poleć forum