1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry a flash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez momanx, Luty 15, 2010.

  1. momanx

    momanx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Knurów
    Witam posiadam konsole i napęd Lite-on z flashem tylko nie wiem jakim bo napęd był wymieniany w serwisie i flash był tam też wgrywany i moje pytanie jest takie napęd czyta każdą gre z wawe 3 lub 4 i czy będzie czytał gry też pachowane ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Zależy jakiego masz flasha. 1.6 czyta do wave 3 . Kiedy był wgrywany flash?
     
  4. momanx

    momanx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Knurów
    flash był wgrywany w grudniu i czyta gry takie jak tekken 6 itd , chodzi mi oto czy będzie czytał gry pachowane które dostane od kumpla
     
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Czyli masz 1.61 a może nawet 1.61NS. Powinny chodzić gierki od kumpla.
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Prawdopodobnie masz 1.61 lub 1.61NS . Na 1.61 paczowane gry nie odpalą ( chyba że użyjesz activate.iso ) a na 1.61NS odpali wszystko , paczowane , niepaczowane , bez SS i z SS itd.
     
  7. momanx

    momanx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Knurów
    teraz odpalam wszystkie gry bez użycia actiate iso , chodzi mi o gry które były pachowane np. z wawe 4 do wawe 3
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to przecież napisałem w poście wyżej .
     
  9. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Czyli masz 1.61 NS
     
  10. momanx

    momanx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Knurów
    jeszcze jedno jeżeli gra jest pachowana to zmienia się tylko wawe ? jeżeli mój napęd czyta wawe 3 i wawe 4 to gre spachowaną z wawe 4 do wawe 3 też będzie mogł odczytać ?
     
  11. Langdanan

    Langdanan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. trempes

    trempes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej, mam konsole z konca grudnia 2008, wtedy wyszedl nowy ixtreme dzieki czemu przerabiali mi liteona, jaka to wersja ? czy warto wgrywac 1.61 NS , chcialbym zrobic to samemu ale nie wiem czy dam rade, troszke pojecia mam ale czy to wystarczy...
     
  13. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Spokojnie jak już masz przerobionego to bułka z masłem. Hehe tak mówię teraz ale sam też miałem lekkiego stracha jak pierwszy raz wgrywałem flasha. Jak nie będziesz sie podłaczał do XBL to 1.61 NS jest najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie.
     
  14. momanx

    momanx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Knurów
    już się dowiedziałem że potrzebna jest płyta Activate.iso .dziś sprawdziłem .
     
  15. trempes

    trempes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Caly dzien przegladam forum i nie znalazlem sposobu na update ixtreme do 1.61ns na liteonie i jak to w domowych warunkach zrobic, opetala mnie ciemnosc czy nie ma?
     
  16. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Opętała Cię ciemność :D coćby ten temat http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/upgrade-z-1-51-do-lt-40966.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum