1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry a lt2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sebeksh, Styczeń 11, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam!!
    mam lt2 i nagrałem korzystająć z poradnika z forum gry asasin revelation i skyrim. Nie da sie ich zainstalować na dysk, asasin przerywa w 52% a to drugie nie zaczyna sie instalować w ogóle. Laser mam styrany troche wiec granie z plyty widze dosc slabo.

    jak nagrać żeby się dało zainstalowac?

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrywales zwykla nagrywarka czy iHas ? jak zwykla to nagrywa Ci tylko 97% i dlatego nie mozna zainstalowac, lecz gra bedzie działała ; ) jesli iHaSeM to nie mam pojecia dlaczego sie zainstalowac nie chce ; )

    Pozdrawiam i zycze milego dnia.
     
  4. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale przecież do lt 2.0 nie trzeba ihasa...tylko do 3.0.

    Czy nie ?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak się składa, że gry nagrane w 97% też instalują się na dysku. Skyrim w wersji pl nie da się zainstalować na dysku ze względu na modyfikacje obrazu. W innych przypadkach wina najprawdopodobniej leży po stronie źle nagranej płyty.
     
  6. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    witam jesli chodzi o skyrim to tez nie moge zgrac na dysk to podobno norma co innego AC:R bez problemu,nagrywarka w lapku toshiba L505-138 nagrala juz naprawde sporo kazda gra XGD3 pyka,ale chcialem o skyrim(z dubbingiem)zapytac a wiec wybieram nowa gra wszystko pieknie dopoki nie zapisze i wylacze konsoli po ponownym uruchomieniu gdy chce kontynuowac plytka chwile sie pokreci i znany wszystkim komunikat wytrzyj plyte sciereczka:/za kazdym razem gdy wybiore nowa gra normalnie zaczynam ale kontynuuj juz nie czyli musze grac bez wylaczania konsoli:/Jest ktos o podobnym problemie lub wie co przyczyna?
     
  7. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    korzystałem z poradnika z forum, verbatim, 2,4x i nie chce sie zainstalować...chyba że to wina obrazu...no nie wiem na razie gram z płyty ale podobno też nie działa do końca. Zobaczymy.
     
  8. Szakal123

    Szakal123 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spróbuj nagrać programem CloneCD i tam masz taką opcje nagrywanie, że gry nie będą przerywały instalacji w 97%... Będzie się nagrywało bez żadnych błędów... Wiem to, ponieważ sam nagrywałem NFS TR z XGD3, nie musiałem nic patchować tylko nagrać... Gra działa bardzo dobrze, płynie, nie ścina się...
    Polecam Ci nagrywać na płytach Verbatim DVD+R DL (Double Layer) z prędkością nie większą niż 4x, najlepiej będzie jak nagrasz ją z prędkość 2,4x...
    Powodzenia :)
     
  9. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale nagrywając imgburnem też nie bylo zadnych bledow a mimo to nie da sie zainstalowac na hdd.

    moglby mi ktos jeszcze podac jak dokladnie nazywa się ta opcja w CloneCD? ta "że gry nie będą przerywały instalacji w 97%"

    Skyrima się nie da nagrać również na hdd, mam wersję PL, pewnie dlatego, mam nadzieje, ze to wina tylko i wyłącznie złej wersji gry i mam nadzieje ze ACR po nagraniu będzie się dało zainstalować. Bo gram z płyty i w jednej misji gdzie pierwszy raz trzeba przepłynąć łódką wywala mi błąd "nie można odczytac plyty". Ominąłem to po prostu płynąc od innej strony ale nie wiem czy jak wejde do portu to wywali czy nie :D

    A nagrywam tak jak mówiłeś, Verbatim DVD+R DL (Double Layer) z prędkością 2,4x. Nagrałem ACR imgburnem i nie zainstalowalo sie na dysku, zacielo sie na 52%, skyrima nagrywałem clonem i skyrima instalacja na dysku nie ruszyła w ogóle...więc spróbuję i dam znać, ale to w domu bo teraz jestem w szkole :D
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Raczej nagrywarka do wymiany nie nagrywa dobrze płyt DL, żadnego błędu nie musi być
     
  11. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrałem ok. 15 gier wcześniej w tym ap 2.5, tydzien temu most wanteda nagrałem, tylko te xgd3 coś nie podchodzą. Więc chyba nieprawda. Nagrywarka ihas 124, bez lt burner max, bo na gwarancji, a boje sie ze cos zepsuje to gwarancja pójdzie się....każdy wie :)
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum