1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry a tv :P

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kolatka, Listopad 18, 2009.

  1. kolatka

    kolatka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    napewno było milion razy poruszane :p

    Dziś zauważyłem w pewnej gazecie napis "wymagania: xbox 360 lub PS3 i TV HD"

    pare pytań
    1. Czy jak mam stary tv(niedawno kupiony ale raczej dawno temu zaprojektowany), 19 cali hd ready to będzie mi np. działał Assassins Creed II

    2. Czy wszystkie gry wymagają tv hd?

    3. HD ready wystarczy do grania na xboxie?

    Zresztą i tak xbox nie jest podłączony do tv przez hdmi (nie ma dźwięku, mimo że kabel jest audio-video) I tu sie nasuwa 4 pytanie


    4. Czemu nie mam dzwieku jak podłączam przez kabel hdmi!?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    1. tak
    2. żadne gry nie wymagają hd ^^
    3. jasne
     
  4. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    3.
    P: 720 czy 1080? HDReady czy FullHD?
    O: Na chwilę obecną 99% tytułów jest pisanych pod 720, czyli takie telewizyjne HDReady. Jak nie masz tv FullHD to nic nie tracisz, tak samo jak planujesz kupić, to HDReady i tak będzie dobrym wyborem.
     
  5. kolatka

    kolatka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam tv hd ready, ale jak chce grac przez kabel hdmi to nie mam dźwięku(a kabel jest audio video)

    Może wina leży po stronie tv? bo kabelek raczej dobry, pozłacany, za ponad stówe, polecany do xboxa przez pracownika rtv euro agd
     
  6. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    pierwsze co - gratuluję inteligentnego zakupu kabla ^^
    tak, to może być wina tv. widziałem wiele ludzi z problemem takim... ratowało ich tylko osobne podpięcie dźwięku
     
  7. kolatka

    kolatka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w jaki sposob moge osobno podpiąć dźwięk?
     
  8. jozekpl

    jozekpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kablem Component Video ?
     
  9. kolatka

    kolatka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wez sie tak nie rzucaj... nie przeczyta dokładnie i mysli ze jest fajny...

    Mam nim obecnie podłączonego iksa, ale chciałem grac dzięki kablowi hdmi, niestety mój inteligentny tv nie łapie z tego kabla dźwięku.

    Już mi ktoś poradził by użyć audio adaptera Microsoftu, ale nie jest on w polsce dostepny(z tego co wyczytałem)
     

Poleć forum