1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry arcade a xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez saffal, Czerwiec 30, 2011.

  1. saffal

    saffal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Witam, konsole posiadam już 2 lata lecz dopiero nie dawno zdecydowałem się ją przerobić. Posiadam lt 1.9.
    Mam pytanie odnośnie gier arcade. Na forach typu xbox360iso.com można je bezproblemowo ściągnąć. Do grania jest potrzebny jakiś programik na xboxa czy coś takiego.
    Nie chce bana więc moje pytanie brzmi jak odpalić bezpiecznie taką grę ?
    Nie chodzi o non jtagi !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    jak nie chcesz bana to trzeba było nie przerabiać konsoli ;)

    ps. wg mnie za kilka miesięcy i tak będzie fala banów i znów tysiące ludzi dostanie bana bo dawno nie było... ale to tylko moje przypuszczenia więc żeby nie było że panike sieje ;d
     
  4. saffal

    saffal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Niestety na żadne z moich pytań nie odpowiedziałeś więc po co się udzielasz ? Dla nabicia postów ?
     
  5. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Jeśli dla Ciebie liczy się cyferka obok liczby Twoich postów to gratuluję. Ja się staram pomóc ludziom ale jak widzę jak takie lenie (bez urazy) jak np Ty pytają o takie rzeczy zamiast poszukać odpowiedzi to mnie krew zalewa. Tam gdzie je można ściągnąć też najczęściej znajdują się poradniki jak coś takiego uruchomić. Nikt tutaj nie będzie odwalał roboty za takich leni jak Ty ;)
     
  6. saffal

    saffal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Dzięki, po prostu cię kocham ! Zauroczyłeś mnie swoją wiedzą. A teraz proszę o wypowiedź jakiegoś innego użytkownika.
     
  7. mezzo92

    mezzo92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rób co chcesz i tak konsole będziesz miał zbanowaną. Bez problemowo już u cb nigdy nie będzie<chyba że konsole wymienisz>. Tak więc to była odpowiedź na twoje pytanko.
     
  8. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    O czym wy w ogóle rozmawiacie? Każdy na swój temat.

    Gier arcade z płyty nie włączysz. Poza kilkoma przypadkami, gdzie wyszły kompilacje na DVD.
    Jtaga pewnie nie masz, więc zostaje tylko non jtag.
    Tylko, że na razie nie ma nowych profili do arcadówek. Nie wiem po co ale uploaderzy uparli się, żeby dawać profile do normalnych gier, które można bez kombinowania nagrać na płytę. Sposób przygotowania nowych profili zna tylko kilka osób, więc pozostaje czekać.

    Podsumowując, na razie nie ma sposobu, żeby włączyć taką grę za free.
     
Wczytywanie...

Poleć forum