1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry Arcade bez jtaga.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez beziko, Grudzień 10, 2010.

  1. beziko

    beziko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Poszukuję poradnika jak uruchomić gierki arcade bez jtaga i nagrywania na płyty. Ilekroć wszedłem po wyszukaniu w jakiś temat to zamiast poradnika wyszukało mi coś w stylu "wyszukaj już było". Jakoś szukałem i proszę was, jeżeli macie link do tematu z tym poradnikiem to podajcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Większość arcade nie da się uruchomić. Jest tylko kilka gierek, arcade które działają bez JTAGA.

    Z tego co wiem to bez JTAGA działają:
    Yaris
    Dash of Destruction
    Aegis Wing
    Hexic HD
    Worms

    oraz gry z Xbox Compilation Disc



    Arcade wrzucasz do Content/000000000/584107DE/000D0000/
     
  4. beziko

    beziko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdzieś czytałem, że można prawie wszystkie uruchomić, ale chyba innym sposobem. Ale dzięki za odpisanie, się zobaczy czy ruszy :)
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. beziko

    beziko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przy tym drugim sposobie muszę mieć połączenie z internetem? Jeżeli tak to nic nie zrobię. Konsole mam przerobioną i bym od razu bana dostał.
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @up
    Tak, musisz.
    Niektórzy grają na live całymi miesiącami i bana nie mają.
    Jeśli masz LT+ bez obaw wbijaj na XBL, póki co jest "bezpiecznie".
     
  8. beziko

    beziko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ja jednak sobie daruję Live, poza tym i tak nie mam jak na razie połączyć się z internetem w X360. A czy jest możliwość instalacji Arcade z płyty?
     
  9. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Instalacji tak, grania w pełne wersje nie
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie mozna instalowac gier arcade z plyty! Zeby sie znalazly an dysku musisz je albo pobrac z XBL, albo wrzucic na pena i z pena na dysku poprzez "przenies" w ustawieniach pamieci.
     
  11. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Na konsoli nie przerobionej tez działa ten sposób a jeśli tak czy były przypadki ze banowali takie konsole?
     
Wczytywanie...

Poleć forum