1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry arcade dzilające bez Jtag.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dererere, Marzec 12, 2010.

  1. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zobaczcie to komentarze z torrentów do gier: Gry: Yaris, Dash of Destruction, Aegis Wing, Worms (demo)
    Dodał: alf1966
    Data: 2010-02-12 19:45:20

    EHh. Gier arcade nie można ściągnąć z torrentów i nagrać tak żeby działały na xboxie. Jedyny sposób to specjalna przeróbka xboxa poprzez xreboot itp. A te gierki z tego co wiem to wersje darmowe, które za free można pobrać z Xbox live i pewnie i tak nie działają.

    Dodał: dawid gruzin
    Data: 2010-02-12 21:16:19

    prosze napisac jesli ktos nagra to i zadziala ok

    Dodał: dawid gruzin
    Data: 2010-02-12 21:40:17

    ok sam nagralem jedna i dziala ,wiec stworz pierwszy folder nazwij jak chcesz potem wloz do niego folder pod nazwa content potem do content wloz folder pod nazwa 0000000000000000 to jest 16 zer czyli potem do 16 zer wloz folder n przyklad 5841090B daje przyklad bo jest 4 takich folderow mozesz wybrac ktorys i ngrac na plyte cd folder pod nazwa ktory sam ztworzyles czyli ten pierwszy,ten podany przyklad to gra pod nazwa dash of destruction u mnie dziala ,z pen drive a nie dziala tylko z plyty
    Dodał: porte11
    Data: 2010-02-12 23:29:39

    nagrać wszystko na płytkę, wkładacie do napędu, gry uruchamiacie z zakładki "Biblioteka gier"
    Dodał: porte11
    Data: 2010-02-12 23:46:38

    jeśli chodzi o inne gry arcade to trzeba mieć przerobiony nand konsoli

    Dodał: dawid gruzin
    Data: 2010-02-13 00:28:11

    a czemu inne nie choda faktycznie bo sprawdzalem prince of persia cassic i nie chodzi tylko sie pojawia sekunde nazawa i znika czym sie rozni ta wstawka od innych arcade bo bardzo chcialbym shadow complex
    Dodał: rhymie
    Data: 2010-02-13 22:58:29

    wgrałem bezpośrednio na dysk tyle że na partycję 3 i 3/4 gry działają dobrze, jedna się wiesza. Więcej takich mile widziane.
    Dodał: porte11
    Data: 2010-02-14 14:35:29

    posiadam jeszcze 2 gierki na chomiku j.l.golba

    Dodał: maxior00
    Data: 2010-02-14 18:57:55

    Nagrałem nie działa ;]
    Dodał: _Timo_
    Data: 2010-02-16 23:43:34

    Wystarczy podpiąć dysk do kompa i za pomocą programu
    XPort 360 skopiować pliki do katalogu:
    Content/0000000000000000/
    Wszystkie 4 gry działają !!!
    szału ni ma ale darmowe gierki są ;)

    Dodał: s.p.a.r.t.a.n
    Data: 2010-02-17 20:59:59

    kurde naprawde dziala

    Dodał: dawid gruzin
    Data: 2010-02-17 21:59:09

    chcialbym zeby tak shadow comlex zadzialal :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Gry działają, ale tylko jako wersje trial.
     
  4. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    :Dale dzialają a wszystkie triale dzialają?
     
  5. Tian

    Tian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    Yaris, Dash of Destruction, Aegis Wing, Hexic HD oraz Worms (full jedynie na pendrive..) potwierdzam - dzialaja bez jtag. Dzisiaj przetestowalem :) jakby ktos znalazl wiecej gier arcade ktore dzialaja bez jtag po wrzuceniu na usb - prosze podawac! :D
     
  6. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Działają bo one od poczatku były darmowe, więc jak moga nie działać. Ciekawe czy jakaś gra jesczze ma takie coś(płatna)
     
  7. kaligula1984

    kaligula1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Częstochowa
    Tak faktycznie dziala ale pytanie czy za cos takiego jest Ban :) Ja wreszcie odzyskalem Hexic HD przegralem na dysk i mi dziala ... :)
    ]

    Pozd.
     
  8. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    Jeszcze Wormsy dzialaja, ale tylko na pendrivie i memorce, odnosnie bana to gry sobie wgralem wlazlem na live i bana nie mam, co wiecej gram na kopiach na livie niektore nawet maja wavy przerobione i tak bana nie dostalem, jak to mozliwe?
     
  9. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    A jak się wrzuca na pena te gry to też trzeba w takiej kolejności tych folderów potworzyć?
     
  10. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
  11. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    Proszę... mógłby mi ktoś napisać od początku po kolei ścieżke jaką mam zrobić na pendrive? Któryś dzień z kolei się z tym męczę i nic mi się w konsoli nie pokazuje czy jest jakaś gra itp.
     
  12. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    I co nie ma za to bana ??
     
  13. Siwy96

    Siwy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Do działających gierek dodaje PAC-MAN'a ;))
     
  14. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Pac-man był na płytce dołączanej do Xboxa ( Xbox compilation disc), wiec to nic nowego.
     
  15. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A macie linka do pac-mana? Jak tak, to bardzo proszę o podanie. Z góry THX.
     
  16. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wgrałem co dopiero wormsy na pena i .... hura działają.A wystarczyło wpisać w google wormsy xbox 360
     
  17. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Te gry arcade to tak naprawde demka, wersje trial...
    Wiec normalne że jesli da sie nagrac demk gry, to demko arcadowki tez.
     
  18. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie, to nie triale tylko pełne!!!
     
  19. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    Proszę.. mógłby ktoś napisać "po chłopsku" instrukcję wgrywania gry arcade na pendrive? Jutro muszę oddać pendrive bo to nie mój a ja swojego nie mam, męczę się z tym już któryś dzień ;/
     
  20. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Formatujesz pendrive pod konsolę, ściągasz program USB Xtaf Xplorer, otwierasz program, wybierasz open device/open manually, wybierasz pendrive i zaznaczas folder Xbox360, otwierasz wszystkie katalogi, które są na penie (Root/Content/000000000/584107DE/000D0000/) i do tego ostatniego (000D0000) wrzucasz grę. Jeśli nie masz tych wszystkich katalogów musisz zrobić je ręcznie.
     
  21. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Pawcio58max niema za to BANA
     
Wczytywanie...

Poleć forum