1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry Arcade i DLC

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez HASEE, Czerwiec 22, 2012.

  1. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    mam RGH od dwóch dni nigdzie nie moge znaleźć instrukcji przenoszenia dlc i gier xbla jeśli ktoś miałby jakiś poradnik mógłby podać link
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    1 osoba to lubi.
  4. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok dzięki postaram się to ogarnąć
    Mam jeszcze jeden problem jak sprawdzić ip xboxa, w xexmenu przy Ip Address jest puste pole
     
  5. jaros1024

    jaros1024 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    podkarpacie
    A masz go podłączonego do internetu? Jeśli nie, to nie ma się co dziwić że nie ma IP..
     
  6. tkey

    tkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suwałki
    witam
    mam problem z dlc KOA: Reckoning, a mianowicie nie mogę wczytać gry, cały czas dostaję informację, że save wymaga zawartości dlc która nie jest dostępna. a najgorsze jest to ze jeszcze 2 dni temu wszystko było ok., dlc też jest na swoim miejscu bo gdy biorę nową grę to wszystko jest.
    ma ktoś jakieś pomysły

    Edit:
    przeinstalowałem grę i dlc + TU i hula
     
  7. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    witam przerobiłem grę sniper elite do xex i teraz ściągnąłem dlc z furerem gdzie to mam wrzucić żeby to działało?
     
  8. Bajo88

    Bajo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    masz odpowiedz wyzej ;0
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Nie ten dział

     
Wczytywanie...

Poleć forum