1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GRY ARCADE jak wypalić ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kacper9507, Grudzień 3, 2009.

  1. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam ściągłem sobie gry arcade na Xbox 360 i moje pytanie jest takie jak mam te gry wypalić na płytę DVD R DL ? czy jakoś inaczej ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CwAnKi

    CwAnKi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    D.G
    Witam . Mozesz powiedziec z jakiej strony sciagles te gry Arcade .
     
  4. lewapkon

    lewapkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Te gry nawet jeżeli wypalisz to będą to wersje trial. Też kiedyś chciałem sobie ściągnąć z neta i nagrać, ale właśnie się tego dowiedziałem i olałem to.
     
  5. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    ale ja ściągałem 2 pełne wersje a resztę trial a strona z której ściągałem to XBOX360 ISO A z jakiej strony mogę ściągać gry ARCADE I DEMO ?
     
  6. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    kurcze ale trochę szkoda płyty na jedną grę zajmująco 50MB
     
  7. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  8. darek1975

    darek1975 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    możesz nagrać na zwykłą płytkę cd i powinno działać
     
  9. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak możesz nagrać na zwykłą cd lub dvd, nawet kilka tylko w odpowiednich folderach.
     
  10. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A ja Ci polecam przeczytać FAQ.
     
  11. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    a wiesz dokładnie jakie te foldery mają być?
     
  12. krulik565

    krulik565 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co z yariswapem z xbox-sky działa to?? ktoś próbował???
     
  13. Krakusek

    Krakusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gry pokazuje na 1 sekunde, trzeba edytowac profil i dodac nim te gry do konta

    inaczej nie pojdzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum