1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry Arcade.. kilka pytań.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Gumis1985, Czerwiec 6, 2010.

  1. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    Dziś od rana zastanawiam się ze znajomym jak to jest z grami arcade zasysanymi z i-netu. Osobiście mnie akurat one nie bawią, ale on jakoś ma sentyment do niektórych tytułów, konsolkę ma nieprzerobioną tez jak ja, więc tak siedzimy i myślimy...

    Niektóre gry Arcade można zassać z np. RS'a w pełnej wersji i wrzucić np. na pena i odpalamy w dashu przez Bibliotekę gier.. i tutaj dwa pytania, do tych którzy może coś takiego już robili/robią....

    Gra nie pojawia się o ostatnio granych w profilu na konsoli ( konsola odłaczona od netu ) czy ktoś ma pojęcie czy maszyna banów M$ jakoś działa na gry arcade które jak masz pełną wersję to nie jest zakupiona od nich przynajmniej nie zdanego profilu... jakies konsekwencje są znane?

    I jeszcze jedna dziwna sprawa.. po wylogowaniu się z gry do głownego interfejsu konsoli, pojawia się taka dziwna sprawa że teoretycznie jest się zalogowanym na swój profil z którego uruchamialiśmy grę, ale po wylogowaniu stan GS wynosi 0, nie ma obrazka avataru, nie ma theme ustawionego na danym profilu tylko ustawiony jest oryginalny, oczywiście po wylogowaniu się i zalogowaniu ponownie wszystko gra....

    Mam nadzieję ze jakoś jasno i sensownie to przedstawiłem.. :) bo już dziś w tą piękną pogodę męczymy n-te piwo zastanawiając się nad tym wszystkim, wujek google niestety nie pomaga za bardzo choć nieco rozjasnił kilka spraw... :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Gdyby było to tak łatwe to każdy by tak robił. Gry Arcade w Full wersji działają prawidłowo tylko z JTAG. Gdzieś na forum jest temat w wymienionymi paroma grami które działają po ściągnięciu jako wersja próbna, a dzięki MW2 działają jako Full.
     
  4. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    Ok :) no i dzięki za info, potwierdzenie było nam potrzebne :) temat do zamknięcia.
     
  5. cage900

    cage900 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mw2?
     
  6. maciek360

    maciek360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olszany
    Tak, chodzi o Call of Duty: Modern Warfare 2 ..
     
Wczytywanie...

Poleć forum