1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry Arcade na przeróbce ixtreme LT

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pepsi988, Maj 13, 2012.

  1. pepsi988

    pepsi988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Czy jest jakiś sposób,żeby zagrać w pełne gry arcade np. chciałem sobie ściągnąć wersje FULL Castle Crashers albo Metal Slug.Da się coś takiego zrobić,bo szukałem po googlach i trafiłem na niejasne odpowiedzi... Oczywiście na LT.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    gry arcade możesz ściągnąć jeżeli masz przeróbkę rgh. Jeżeli masz LT+ to niestety musisz kupować.
     
  4. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Na LT nie darady... Gry Arcade możesz odpalić na RGH/Jtag...
     
  5. pepsi988

    pepsi988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jest możliwość posiadania LT i np RGH/JTAG?
     
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Tak, jest taka możliwość.Wiem że ktoś tu z forum się tym zajmuje.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Można, ale mając RGH, napęd jest praktycznie bezużyteczny.
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28056
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum