1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry Arcade tylko na JTAG?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Videel92, Sierpień 21, 2010.

  1. Videel92

    Videel92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !

    Mam przerobioną konsolę z banem i chciałbym zapytać czy wszystkie gry są tylko i wyłącznie wymagające JTAG'a? Czy może są jakieś które tego nie wymagają, albo jakieś obejście ? Wiem że bez JTAG'a gry arcade zgrane na pendrive będą odczytywane jako trial, ale nie wiem czy są jakieś jeszcze gry, czy został mi tylko XBR.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wormsy
    Hekik HD (nie wiem jak to się pisze)
    Dash of destrucion
    aliens wing
    yaris
    PODZIĘKUJ
     
  4. Videel92

    Videel92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje ;D a tak się składa że Hexic'a i Dasha już miałem przy kupnie konsoli ;D
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ale jak masz dobrego dasha (7371) to koniecznie zrób JTAGA
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jest też jeszcze glich z Mw2 który pozwala odpalić pare gierek.
     
  7. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    kj5. ten bug juz zostal wyeliminowany. :D chyba ze bana dostal przed aktualizacją mw2.
     
Wczytywanie...

Poleć forum