1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry arcade w pelnej wersji bez J-taga

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez daniel_66, Wrzesień 7, 2010.

  1. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    Siemka widzialem na jednej stronie ,ze jest juz sposob na odpalenie gier arcade bez jtaga.trzeba pendriva, profil innego uzytkownika i xbox live... czy ktos juz prubowal ten sposob i moze cos o nim wiecej powiedziec??pozdro:p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tallkido

    Tallkido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York City
    masz na mysli recover aaccount tylko ja ta osoba ma jakies gry aracde :D
     
  4. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobre to,ja myślałem żeby pójść dalej a mianowicie z grupą zaufanych osób robić zrzuty na ms points,potem kupowąc gry arcade i dlc na 1 profil i gitarka.Tylko przydała by się zaufana osoba która gotowa jest się poświęcić i wrzucać to wszystko do neta.Z donation chyba nie było by problemów,zrzuta 300 os po złociszu,specjalne podforum z ankietą co kupić następne....dobra troche się zagalopowałem
     
  5. Xzychu

    Xzychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sprytne z tym forumowym profilem:DD
     
  6. wanat66l

    wanat66l Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobre , ja bym się dorzucił do dotacji
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    poradnik jest w oprogramowaniu.
    Okej, tylko kto si tym zajmie? Komu ludzie uwierzą?
     
  8. swiatol

    swiatol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czy po aktualizacji nowego oprogramowania wszystkim chodzą gry arcade ? nikt nie zauważył jakiś usterek ? umnie wszystko jest ok wszystkie fikcyjne profile z których uruchamiamy grę narazie nie zostały zbanowane , mam nadzieje że jak najdużej będa chodzić .
     
  9. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie w death spanku to były tylko małe problemy, bowiem przy rozmowach gra odpalala komunikat że uszkodzony profil. ALe mi to nie przeszkadzalo. Teraz nie gram w Arcade bo nie mam aktualnego dasha
     
  10. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Lipa przecież tylko jedna osoba może być w danym momencie zalogowana do live na tym koncie inne się nie połączą.
     
  11. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    tak sądzisz? a jeśli online jest Twój profil a ten "lewy" już nie łączy się z xlive to jak myślisz? zadziała czy nie?
    jasne że zadziała
     
  12. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Czegoś nie rozumiem żeby te gry działały trzeba być online na danym acc, offline na tym samym acc nic się nie zdziała więc mimo wszystko, tylko jedna osoba może być online dobrze myślę ?
    Czy chodzi o to żeby grę uruchamiając z tego lewego profilu będąc online i po uruchomieniu gry, i relog na swoje tak?
     
Wczytywanie...

Poleć forum