1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry Arcade w pelnej wersji na kernelu 9199!!!

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez -=DEXTER=-, Maj 7, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Prosty sposob na uruchomienie gier arcade w pelnej wersji na konsoli z dashem 9199, rowniez nieprzerobionej.

    Potrzebujemy Call of Duty MW2 ;)

    A teraz po kolei:
    - uruchom MW2
    - poczekaj az pojawi sie glowne menu
    - nacisnij guide button (logo xbox na padzie) i szybkie uruchamianie
    - wybierz gre arcade w wersji trial
    Gra uruchomi sie jako pelna wersja lacznie z achievementami ;)

    Gry ktore dzialaja w ten sposob:
    Fatal Fury Special
    KOF98UM
    Metal Slug 3
    Metal Slug 7
    Metal Slug XX
    Monkey Island: SE (Lucas Arts)
    Samurai Shodown II

    I napewno jeszcze kilka innych ;) Sprawdzajcie i piszcie jaki gierki dzialaja.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Dobre zaraz przetestuje dzieki :)
     
  4. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    jak w ogole wrzucic gre arcade zeby dzialala? mozna nagrac np na plytke czy trzeba jak zrzucic na dysk?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    mozna na plytke, mozna na pena.
     
  6. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    ide sprawdzić Trials HD! zaraz wróce zdać relacje! :D
    ____
    Trial Trials ściągnięty z Live niestety nie działa w ten sposób :(
     
  7. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Szkoda ,że Track and Field nie chodzi :( Może to przez to że, miałem tą gierke na dysku od razu jak kupiłem konsole.
     
  8. password

    password Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny śląsk
    może ktoś mi podać jakąś stronkę z arcadeówkami? albo pojedyncze linki? bo nie moge znaleźć nic na necie.. i wytłumaczyć jak wrzucić na pena... jestem tempy w tym temacie
     
  9. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Hmmmm, ciekawe czy Bionic Commando Rearmed tak ruszy :p Bo głównie na tym mi tylko zależy :p Dam znać za jakąś godzinę czy się udało ^^
     
  10. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Tylko na MW2 wchodzi? Z tego co wiem w każdej grze można wyjść i uruchomić inną.

    A jeżeli tylko w niej, to widocznie jakiś bug, dla tych co mają live to długo nie podziała, pójdzie aktualizacja i lipa.
     
  11. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    BC: Rearmed niestety nie działa. O tym sposobie z MW2 to już gdzieś słyszałem swoją drogą...
     
  12. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak wgrywać te gry arcade? Bo ściągnąłem kilka i xbox mi ich nie widzi. Jak wchodzę do pamięci pendriva przez xboxa to jest logo trójkąta z wykrzyknikiem(chyba jako plik uszkodzony) Wgrywam tym programem co themy, dema. Może z innej stronki muszę sciągnąć arcadówkę?

    @-=DEXTER=- Skąd ściągnąłeś te arcadówki? Możesz podać linka?
     
  13. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja tez prosze o jakiegos linka do gier:)
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  15. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    JTAG XBLA Games and Emulators <-- z tego działu? Bo ja ściągnąłem mega mana 3 i xbox widzi jako uszkodzony element a nie jako trial. :(
     
  16. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    a nie mozna sciagnac normalnie z XBL jako Trial? Wtedy ten hack nie działa?
     
  17. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    dziala ;) tam po prostu wiele gier jest juz spatchowanych i dlatego widac jako uszkodzone. Ja mam jtaga to wiecie. Musicie szukac nietknietych gierek.
     
  18. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kurcze, ale takich chyba nie ma. :( Może znacie jakieś stronki z nietkniętymi grami?
     
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  20. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    czy Mortal Kombat 3 Ultimate działa?
     
  21. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak bym mógł to bym dawno tak zrobił. :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum