1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry Arcade Z Płyty?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zonk31, Luty 21, 2010.

  1. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Czy mogę ściągnąc gry z internetu na płytę żebym mógł pograć sobie w domku? Czy możecie udostępnić linki do stronek żebym mógł ściągnąć? I Czy takie gry wypala się tak samo jak każde inne gry na xboxa ?:whistle: Dodam, że chodzi mi o gry takie jak Diner Dash a nie takie, które MS dorzuca do kupionej konsoli (Chyba że diner dasha też można dostać w pudełku od panów z MS:DD)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ciezko poszukac ? Tematow jest kilka na forum trzeba miec odpowiednio przystosowana konsole . A co do pobierania gier to zajrzyj do dzialu download lub po prostu poszukaj w google ...
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Takie gry ci nie rusza. Musisz mieć odpowiednią przeróbkę konsoli (nie napędu)
     
  5. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jednak chyba można wrzuć te gry na dysk kablem sata.
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie.
     
  7. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    jedyne arcade z płyty to compilation disk (oryginał):D
     
  8. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a co to za przerobka konsoli, wykonam to w warunkach domowych czy musze miec do tego jakis profesjonalny sprzet ktory posiadaja tylko panowie w serwisach ?
    maclogan, odpowiedz typu "poszukaj w google" to nie jest wcale rozwiazanie, forum sluzy do wymieniania informacji. szukalem w google i nie znalazlem konkretnie sprecyzowanej odpowiedzi dlatego tez zalozylem nowy temat
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musialbys zrobic jtag + odczyt i zapis pamieci nand. a to laczy sie z lutowniem. Poza tym konsola musi miec dash nie wyzszy jak 7371 i wyprodukowana przed czerwcem 2009.
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri

    Pewnie i nie . Ale wystarczylo uzyc opcji "szukaj" zamiast zakladac kolejny , taki sam temat jakich jest juz kilka .
     
Wczytywanie...

Poleć forum