1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[gry] Arkham City

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Killing Joker, Grudzień 6, 2011.

  1. Killing Joker

    Killing Joker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Wczoraj zakupiłem na allegro nowiutki egzemplarz Arkham City. Na pudełku jest napisane 3d. Nie wiem czy trochę się nie pośpieszyłem z zakupem bo nie mam telewizora 3d. Czy ktoś z Was może mi pomóc i odpowiedzieć czy jak odpalę grę to obraz bez telewizora 3d będzie zniekształcony lub rozmazany?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. klinik96

    klinik96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2007
    Posty:
    18
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Wydaje mi się, że będzie działało bez problemu. 3D jest chyba opcjonalne.
     
  4. Buloff

    Buloff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    działa bez problemu na każdym telewizorze, obraz 3D jest opcjonalny i ponoć będzie widzialny na każdym telewizorze, oczywiście jak masz okulary do 3D
     
  5. Killing Joker

    Killing Joker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli muszę się w takowe zaopatrzyć? Czy może jest opcja wyłączenia 3d i grania bez problemu i bez tv 3d i bez okularów?
     
  6. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Grasz normalnie bez 3D, zawsze obraz 3D jest opcjonalny...
     
  7. Buloff

    Buloff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    możesz grać bez 3D i tak wygląda świetnie
     
  8. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Nie musisz mieć okularów. Ani też telewizora. Wrzucasz w xboxa i grasz. Nie masz 3d telewizora, to nie interesuję cię ta opcja, po prostu.
    Nawet na starym kineskopowym odpalisz gre ;)
     
  9. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kupisz tv 3D to bedziesz gral w gre w 3D ale jak masz zwykly tv to bedziesz normlanie gral w batmana

    podstawa - granie normlanie
    opcja - granie w 3D
     
Wczytywanie...

Poleć forum