1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry bez Aktywatora. jak nagrywac.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lennar, Maj 10, 2010.

  1. lennar

    lennar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie kazde gre jaka nagram musze pozniej przed jej wlaczeniem wlozyc plytke z aktywatorem gdzie wyswietla mi sie biale okno z napisami i po jej wyjeciu dopiero nagrana zeby sie wlaczyla. troche to denerewujace wiec jak nagrywac inaczej?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJ_Boski

    DJ_Boski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeszów
    Możesz patchować gry, ale jak zpat****esz to zmieniasz jej zabezpieczenia, lub możesz też wgrać najnowszy flash do napędu i nie będziesz musiał wkładać activate.iso
     
  4. termit1992

    termit1992 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    To zalezy jaki masz ixtreme jezeli do 1.6 do nowe gry od wave 3 w góre nagrywasz normalnie i przed gra wkladasz activate.iso. Jest jeszcze druga metoda taka ze zanim gre nagrasz to ja pat****esz na nizszy wave ale o tym ci nie opowiem bo slabo sie na tym znam, jest do tego jakis program. A jezeli masz ixtreme 1.61, 1.61NS lub LT to gry nagrywasz normalnie i śmigają bez kombinowania.
     
  5. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    przerabiał obraz ISO programem 360WavesPatcher do takiego wave żeby chodziło na Twojej konsoli i nie będziesz musiał wkładać active.iso
     
  6. lennar

    lennar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tzn jak patchowac? Chodzi o wave? no zawsze przerabiam na taki jaki mi potrzebny czyli na wave 2 a i tak musze wkladac activo iso.
     
  7. lennar

    lennar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to ja przerabiam na wave 2 i musze patchowac? nie orietuje sie dokladnie jaki ixtreme bo to nie moja konsola. ale kolega cos mowil ze 1.4

    to moze mam innego niz 1.4 skoro po przerobnieniu na wave 2 musze wkladac active.iso?
     
  8. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Active.iso chodzi tylko na 1.6.

    I jeżeli przerobisz na wave 2 to już nie powinna być potrzebna płyta z active.iso
     
  9. lennar

    lennar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nie rozumiem. jak pat****e na wave 4 i przepuszczam przez DVD Mulleter to pokazuje mi cos tam video broken i na koncu nie pokazuje ze jest kompatybilny z ixtreme.
     
  10. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    musisz patchowac na wave 3 nie 4 i po patchowniu juz nie wsadzaj w abgx. pozatym nie uzywaj mulletera
     
  11. lennar

    lennar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli na wave 3 i odrazu po spatchowaniu wrzuc na wypalanie?
     
  12. lennar

    lennar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagralem raz w wave 2 raz w 4 i za kazdym razem musze odpalic przez active iso bo jak wkladam plytke to ciagle jest logo xboxa
     
  13. lennar

    lennar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to jak wkoncu mam to nagrac?
     
  14. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    przy ixtreme 1.6 żeby działało musisz patchować na WAVE 3. Jak obraz przerobisz na wave 2 to będziesz musiał użyć activate.iso, ponieważ ix1.6 posiada "zabezpieczenie" :)

    1. Ściągasz grę
    2. Przepuszczasz obraz przez abgx
    3. Przerabiasz obraz na wave3 (ABGX360 Patchowanie z WAVE 4 na WAVE3/2)
    4. Nagrywasz (Nagrywanie obrazów ISO - Windows)

    P.S
    nie pisz post pod postem, używaj opcji EDYTUJ!
     
  15. lennar

    lennar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nagralem raz na wave 3 pozniej na wave 2 i za kazdym razem musze uzywac active iso.
     
Wczytywanie...

Poleć forum