1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry chodzą nie komfortowo.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartolo355, Wrzesień 6, 2013.

  1. Bartolo355

    Bartolo355 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam,opisywałem tutaj kiedyś swój problem jednak nie został on rozwiązany.Otórz moja konsola Xbox 360 ma już z 3,5 roku,jakoś od 0,5 roku granie na niej stało się bardzo nie komfortowe,nawet na prostych grach taki jak Fable 3,fable 2 widać że konsola nie wyrabia,doczytuje cały czas teren,sprawia wrażenie zbyt słabego procesora.Byłem jakieś 2 miesiące temu w serwisie,omówiłem mój problem,stwierdzili że to laser.Jednak nic nie pomogła zmiana lasera każda gra jaką próbuje uruchomić jest bardzo zamulona i nie wiem w czym problem.Jeśli miał ktoś podobny problem prosze napisać co pomogło,albo chociaż co wymienić może i czy wogóle się opłaca to wymieniać.Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A masz dysk? i instalujesz gry na dysku?
     
  4. Bartolo355

    Bartolo355 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Mam dysk sprawdzałem też wcześniej czy dysk jest uszkodzony na pendrive nagrałem i było to samo także dysk jest pewnie dobry.
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wyczyść pamięć podręczną. Jak nagrywasz poprawnie,dysk wporządku. Możliwe ,że jest coś z konsolą. Kiedyś był temat podobny, to było ,że może być wina gpu/cpu. Ogólnie konsoli.
     
  6. Bartolo355

    Bartolo355 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Pamięć podręczną też oczywiście też czyściłem po kilkadziesiąt razy to jest pierwsze co mi polecono z moim problemem także to odpada.
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ewidentnie konsola powoli zbliza sie do rroda skoro wszystkie wymienione wczesniej rady nie daly rezultatu
     
  8. Bartolo355

    Bartolo355 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Gdzieś czytałem też że to może być wina dashboardu.Czy jest to wogóle możliwe?
     
  9. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wgraj najnowszy jak masz lt 3.0 ale z dasha to by się mogła wieszać .Wina będzie w konsoli tematów troche było o tym i to wina gpu/cpu . Tam chyba reball lub wymianę robili. Lepiej ją sprzedać i kupić inną.
     
  10. Bartolo355

    Bartolo355 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Jak już sprzedawać to jako uszkodzoną? Teoretycznie konsola działa i odpala gry :D
     
  11. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  12. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jako konsole normalną opisują ta wadę i już.
     
  13. vtec fan

    vtec fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Radzę o tym napisać w opisie niż potem mieć problemy
     
  14. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Jeśli to konsolka Slim jestem zainteresowany odkupem. Pisz na PW wrazie co
     
  15. Bartolo355

    Bartolo355 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
  16. Bartolo355

    Bartolo355 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Mam jeszcze jedno pytanie,ile kosztuje wymiana takiego procesora? I kto by mi mógł zrobić coś takiego na terenie Wrocławia?
     
  17. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Poszukaj w działe gielda/usługi. Ale pewnie z 200zl w góre. Nie opłaca się tego robić według mnie.
     
  18. Sliker

    Sliker Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli wymiana kosztuje 200zł a masz wszystkie akcesoria do konsoli no to bym radził kupić samą konsole ja za jaspera dałem 200zł za samą konsole.
     
  19. FunkyMonkey

    FunkyMonkey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie, a nie wydaje wam się, że po prostu konsola się przegrzewa? Przez 3,5 roku mogło w środku się tylko tego nabrać, że hoho. Kiedyś kabelek (co prawda w kompie) mi się wplątał w wiatraczek i komp chodził jakby był 10 lat starczy. Wystarczyło ten kabelek wyciągnąć i sprzęt wrócił do stanu używalności. Także jak masz w tym jakieś doświadczenie to dmuchnij kilka razy do środka, a jak wymienisz pastę termoprzewodzącą to już w ogóle powinieneś mieć niebo. ; )
     
Wczytywanie...

Poleć forum