1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry DLC na dysku zewnętrznym [RGH]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WOKNAP, Maj 25, 2012.

  1. WOKNAP

    WOKNAP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. właśnie przyszła do mnie konsola ze zrobionym rgh. Sformatowałem sobie dysk na komputerze do formatu FAT32 i teraz nie wiem do jakiego folderu wrzucać gry DLC.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dlc, nie dzialaja z usb. Trzeba wrzucic na dysk w konsoli. Ewentualnie zrobic format na konsoli pena dostosowac go, wrzucac przez horizon

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. WOKNAP

    WOKNAP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przez jaki horizon ? I do jakiego folderu ?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Musi byc fokder content w nim 0000000000 iles tam. Po formacie dysk usb bedzie mial tylko 16gb.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  6. WOKNAP

    WOKNAP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To w takim razie podepnę pendrive 8gb. Tylko nie wiem gdzie go we fsd sformatować...
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie da sie w fsd, tylko w oryg menu

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    podepnij pendrive do USB, uruchom konsolę, naciśnij GUIDE (ten największy środkowy), przejdź w prawo do ustawień, wybierz ustawienia systemu - potwierdź tak.
    potem
    Pamięć>urządzenie nieskonfigurowane>dostosuj (tu ustawiasz ile miejsca chcesz przeznaczyć do użycia dla konsoli - min. ~500mb, max 16GB)>> skonfifuruj urządzenie.
    po skończeniu formatowania podłączasz pendrive do komputera, włączasz horizon i jedziesz
     
  9. WOKNAP

    WOKNAP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mając tylko dodatek DLC muszę mieć zainstalowaną grę ?
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    tak bo DLC jest dodatkiem do gry.
    inaczej nazywało by się to nie DLC a Minigra albo Arcade - czy jakoś tak
     
  11. WOKNAP

    WOKNAP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem wszystko co mi napisałeś ale teraz nie wiem jak przez program horizon wrzucić tą grę na pendrive
     
  12. WOKNAP

    WOKNAP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę o pomoc. Nie wiem jak wrzucić tą grę przez program horiozn
     
  13. omega_pl

    omega_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    269
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    PRG
    Jtag content menagera se sciagnij program prosty jak konstrukcja cepa
     
  14. haszisz

    haszisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A co z DLC, które nie potrzebują oryginalnej gry\podstawki. Chyba alan wake nie wymagał podstawki. No i przedewszystki walking dead nie ma podstawki. Jak i gdzie to wrzucić na dysk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum