1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry do pobrania na konsole

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez m4rc1n3k, Grudzień 22, 2010.

  1. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Chodzi mi dokładnie o gry typu Games on Damned i o niektore addony do gier.
    Słyszałem, żeby pobrać RDR trzeba ominąć blokadę regionalną. Czy to prawda, w jakich grach trzeba również to zrobić, a w jakich nie ? Czy są również addony, do których trzeba ominąć blokadę ?


    Za zły dział przepraszam, nie wiedziałem gdzie ten temat stworzyć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zależy na jaki kraj masz konto. Bo jak na PL to bez problemu pobierzesz RDR bo jest ona dostępna w grach na żądanie. Różne dodatki też są na polskim live. Może też chodzić ci o gry dostępne na kontach US/UK, których na polskim live nie ma.
     
  4. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Games od Demand, nie Damned ;) A zamiast addony mozesz pisac po polsku dodatki.
    Jesli masz konto zarejestrowane na Polske to pobierasz normalnie bez problemu, jesli na inny kraj to musisz polaczyc sie przez VPN z danego kraju zeby zaczac pobieranie.
    (w zasadzie polaczenie przez VPN jest wymagane tylko na samym poczatku i koncu pliku - pierwsze i ostatnie 2%)
     
  5. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Mam konto na GB, jakie inny gry potrzebują też połączenie przez VPN ?
     
  6. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    chyba wyjdzie w praniu - może należy porównać ofertę na każdym z LIVE ?
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    na PL Live nie ma blokady na RDR, na zagranicznych nie wiem

    Mój router w jakiś sposób blokuje VPN :(
     
  8. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    przecież gdzieś widziałem że da się ominąć to żeby ruter nie blokował VPN, nie wiem czy o to chodzi ale tutaj jest napisane co zrobić gdy ruter blokuje VPN
     
  9. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    @Up
    Nie działa to umnie, próbowałem na wielu VPN-ach i wieloma sposobami.
     
  10. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    a nie zmieniając tematu, to gdzie mogę znaleźć jakie gry na jakie blokady sa ?
     
  11. chris000

    chris000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    kj5 probowales w routerze wbic swoje IP do dmz, wtedy nie powiniens miec zadnych problemow z vpn
     
  12. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    A wiece skąd można pobrać Sacred 2 ? Bo jakoś w spisie go nie widzę
     
  13. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Czy muszę mieć połączenie z internetem żeby zagrać w takowe gry ?
     
  14. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Musisz, bo jak inaczej je pobierzesz z xbl? Jak pobierzesz już możesz grać offline.
     
  15. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Dzieki jechu wlasnie mi chodzilo o gre offline
     
Wczytywanie...

Poleć forum