1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry działały na lt 2.0 a na lt 3.0 juz nie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez olsens2, Październik 12, 2012.

  1. olsens2

    olsens2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam taki problem, wczesenij miałem konsole z lt 2.o i kilka kopi gier , miedzy innymi forza 4, battlefield 3, mafia 2, gta iv. Teraz kupiłem konsole przerobioną z lt 3.0 i na niej juz mi forza nie działa jak i battlefield ale za to mafia i gta bez problemu jak i poare innych gier. Gdy włoze forze i chce ją odpalić to wyskakuje " nie obsługiwalny format płyty" a wszsytkie gry nagrywałęm na jednej nagrywarce.

    Z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    gta to gra xgd2 i działa na LT+ 2.0 i LT+ 3.0
    Forza,Battlefield to gry xgd3 (8,14 GB) i muszą być spatchowane pod LT+ 3.0 i będą działać wtedy tylko pod LT+ 3.0
     
  4. br0nek.

    br0nek. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Deba, Poland
    juz tysiac razy byl ten temat poruszany na forum, a ludzie zamiast poszukac to od razu tematu zakladaja. tak jak kolega wyzej napisal, gry xgd2 beda chodzic na obu przerobkach, jednak xgd3 musza byc nagrane pod konkretna przerobke. na lt 3.0 nagrywasz inaczej, a na 2.0 inaczej ;)
     
  5. olsens2

    olsens2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak mam forze jzu nagrana pod lt 2.0 to mozna jakoś zrzucic to na kompa i nagrac pod lt 3.0? bo mam okrutnie wolnego neta i nei moge pobrac
     
  6. cder

    cder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    sochaczew
    nie da rady,bo nagrywając pod lt 2.0 zwykłą nagrywarką ucieło 200mb.
     
Wczytywanie...

Poleć forum