1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry i filmy 3D z Xbox 360!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Andy20382, Kwiecień 24, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Andy20382

    Andy20382 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam wszystkich!
    Od niedawna jestem posiadaczem telewizora 3D i gry z Xboxa śmigają naprawdę nieźle ale gdy przez pendrive chce odtworzyć jakiś film 3D na xboxie wyskakuje mi
    kod 69-COOD36C4.Nie można zrobić żadnej aktualizacji sterownika i może ktoś będzie mi w stanie odpowiedzieć jakoś na to pytanko???Z góry dzięki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
  4. Andy20382

    Andy20382 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak gry w 3d COD Black op i Crysis 2
     
  5. malina10212

    malina10212 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    253
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kielce
    A X box generuje sygnał 3D? Myślałam że zdolne do tego jest tylko ps3 i to z najnowszym softem. Po za tym film 3D na pendrive.... Oj chyba jestem mocno do tyłu z technologią;/
     
  6. zibby13

    zibby13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może niewłaściwy format filmu masz,xbox nie ma takich kodeków i może dlatego nie działa
     
  7. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Chyba takie 3D jak w okularach z KAczora Dondalda...
     
  8. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    haha na właśnie też mi sie wydaje że xbox nie generuje 3D ;/
     
  9. Andy20382

    Andy20382 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. Buchman

    Buchman Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    J-bie
    OMG nie wiedziałem, że na X pudle tak można. Teraz tylko kupić tv z 3d...
    A co do problemu to raczej wina X pudła, mi się wydaje, że jest to nieobsługiwany format.
     
  11. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    OOOOOO!!!!!! To mnie zaskoczyłeś 0.o
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Dobrze wam sie wydawalo. XBOX sam z siebie nie generuje obrazu 3D i NIE MA NA TO SZANS.
    Wszystko z powodu zbyt starego zlacza HDMI.
    Efekt 3D mozna uzyskac tylko z TV, ktory zamienia obraz 2D w trojwymiarowy. Umozliwiaja to miedzy innymi telewizory LG.
     
  13. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    wg tego co podaje kolega, gra ma obsługę 3D - dziwnie
    Bo po wciśnięciu 3d wyskakują opcje monitora hm ..
     
  14. ii RuSsIiAn SpY

    ii RuSsIiAn SpY Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może jakiegoś update'a trzeba a jak nie to musisz sobie tryb 3D w XBOX'ie zainstalować. Poszukaj 3D, na pendrive'a, do XBOX'a i instaluj. A teraz ładne DZIĘKUJĘ PROSZĘ. :)
     
  15. jablon

    jablon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poszukaj innego formatu pliku.
     
  16. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
  17. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Xbox ma HDMI 1.3, które umożliwia przesyłanie sygnału 3D, więc trochę się mylisz. Zresztą zobacz sobie na wiki...
    Efekt 3D można uzyskać chyba na każdym TV 3D, które pozwala ręcznie wybrać tryb 3D. (I nie mówię tu o konwersji 2D do 3D - mój telewizor nie posiada takiej funkcji) Wystarczy przestawić na side-by-side (obraz-obok-obrazu).
    Robi nam się coś jakby splitscreen, który telewizor łączy w jeden obraz i synchronizuje z okularami aktywnymi.

    A co do filmów 3D. Musiałbyś je mieć przekonwertowane na mp4, albo wmv. Oczywiście filmy side-by-side. A telewizor ręczną zmianę trybu 3D. Powinno tak działać, chcesz to przetestuj.
    Ja się w to nie bawię, bo mam od tego bluray z obsługą mkv i 3D. :p

    EDIT: A o 3D już się spierałem tutaj. :p
     
  18. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Akurat xbox ma HDMI 1.2 :)
    Nawet patrzylem na wikipedie i tam rowniez widnieje informacja ze jest t HDMI 1.2.

    Jezeli nie wierzysz to sam poszukaj:
    Xbox 360 - Wikipedia, the free encyclopedia
     
  19. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    @up
    No faktycznie. :D Ale wtopa. :p Mimo to chodziło mi o ogólną specyfikację HDMI, nie tego w Xboxie. To w takim razie jak to jest, że X wyświetla gry 3D? Czyżby jeszcze niższa rozdzielczość? :p
     
  20. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mowilem. Opcja 3D jest mozliwa jezeli telewizor jest w stanie przetworzyc zwykly sygnal w 3D. Umozliwiaja to m.in. telewizory LG.
     
  21. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Posiadam Philipsa, który nie ma konwersji sygnału 2D do 3D (tej, którą to LG się tak chwali). Jednak posiada opcję przełączenia trybu na 3D z możliwością zmiany pomiędzy obraz obok obrazu i obraz pod obrazem, a to chyba też masz na myśli. Zauważyłem, że opcja ta jest aktywna dla każdego sygnału HD. Nawet podczas oglądania TV HD mogę włączyć obraz obok obrazu, tylko że nie będzie to miało pożądanego efektu... A, że COD:BO i Crysis 2 mają 3D w SBS, to mogę sobie takie 3D uruchomić.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum