1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry i ich LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Skipper17, Sierpień 12, 2012.

  1. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Siemka :)

    Mam pytanie odnośnie LT. Jak poznać jaka gra potrzebuje jakiego LT ? Np. Risen 2 , Dragon Age , Sleeping Dogs :)
    Ja posiadam LT 2.0 ale chciałbym się nauczyć jak rozpoznać jakie ma LT dana gra. Z góry dzięki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    jak gra ma LT ? o_O

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Tapatalk 2 !
     
  4. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Tego nie wiem, ale jak sie nie myle, to byl gdzieś tut na internecie, jak odpalić gry 3.0 na 2.0 ;p
     
  5. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    W sensie jakiego potrzebuje LT żeby odpalić daną gre.... Np. Risen 2 , Sleeping Dogs
     
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    gier xgd3 nagranych na 2.0 nie odpalisz na 3.0 (chyba że masz rgh).Przepuść grę przez abgx (zaznacz opcję disable writes) 1.0.6 i jeżeli komunikat o topologii gry będzie na czerwono to jest na 2.0 a jeżeli na zielono to jest na 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  7. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Ale gry na LT 3.0 mogę odpalić na LT 2.0 po wgraniu topology czy tam zmianie obrazu co nie ?
     
  8. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1 osoba to lubi.
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    skoro posiadasz lt 2.0 to poki co na najnowszym dashu pograsz we wszystko sciagasz obraz i palisz jesli bedzie pod lt 3.0 to cofasz topologie xbc i juz masz obraz pod lt 2.0
     
    1 osoba to lubi.

Poleć forum