1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry i nieoczekiwany błąd ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ShItTeR92, Luty 11, 2013.

  1. ShItTeR92

    ShItTeR92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam. Posiadam konsole Xbox 360 z wgranym LT 3.0 od ok 2 tyg. Gdy konsola była na lt 2.0 gry chodziły bez problemu. Natomiast po przerobieniu na LT 3.0 od wczoraj napotykam częste błędy w grze Cod MW 2 pisze '"Wyczyść płytę miękką ściereczką" Coda nagrywałem gdy już miałem LT 3.0 zwykłą nagrywarką imgburnem z prędkością 2.4 na verbatimach. Także dziś włożyłem do napędu fife 12 zagrałem jednego mecza, chciałem zagrać drugiego i ten sam błąd gdzie wcześniej wgl mi takie błędy nie wyskakiwały w żadnych grach. W czym może być problem ? Proszę o pomoc bo to staje się być upierdliwe.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ubek1

    ubek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wawa
    moze laser zaczyna padac
     
  4. ShItTeR92

    ShItTeR92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk
    Teraz gram w coda black opsa na live 2 godz i nie było na razie żadnego błędu. Nie mam pojęcia o co chodzi. Moze wina kabla ładującego pada ? Moze w jakis sposob obciaza konsole ?
     
  5. wilku95

    wilku95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Gry i nieoczekiwany błąd ?

    Raczej wina lasera albo obrazu plyty, bo nie ma opcji by kabel ladujacy obciazal konsole

    Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. ShItTeR92

    ShItTeR92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk
    Dzwoniłem do gościa z serwisu gdzie przerabiałem u niego konsole powiedział że to może być wina głowicy napędu i koszt do 110zł. Trochę mi się nie uśmiecha tyle bulić. Są jakieś sposoby by samemu to zrobić ?
     
  7. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Gry i nieoczekiwany błąd ?

    Laser. Koszt troche duzy ci podal. Ciekawe co do tego ma glowica.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. ShItTeR92

    ShItTeR92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie mam pojęcia ;/ I też kosmiczna cena moim zdaniem. Chociażby gta 4 i cod black ops mi nie wywala bledu. Gdy przepuszczałem abgxem coda mw2 ktorego wczesniej nagrałem było cos tam valid na czerwono. Moze to wina tego ? Btw. to coda mw2 przeszedlem całego ale w koncowych misjach zaczeło mi tak wywalać. A w fifie został mi ostatni mecz w karierze i tez nagle zaczeło wywalac a wczesniej było wszystko git.
     
  9. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Gry i nieoczekiwany błąd ?

    A spróbuj nagrać verbatim na prędkości 4 i włącz OPC. Ludziom to pomaga.

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D za pomocą SwiftKey Flow.
     
  10. ShItTeR92

    ShItTeR92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk
    OPC mam zaznaczone. Calla BO też tak nagrałem i nie wywala.
     
Wczytywanie...

Poleć forum