1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry jako film

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adamhood, Styczeń 8, 2010.

  1. adamhood

    adamhood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam problem, posiadam xboxa zbanowanego przerobionego ixtreme 1.6, konsola jest pal
    mam nagrywarke philips która bsługuje dvd dl, mam obrazy płyty przerobione programem abxc360 do wave 3, próbowałem też 360wavespatcherem i tak na 10 płyt 1 się nagrała (płyty verbatim dvd+dl 8x) wszystkie sprawdzałem były wave3, problem jest taki że gra odtwarza mi się jako filmik (logo xboxa) czytałem na forum że to przez wave no ale kurcze jest napewno wave3 a jaknei to niech szczezne. prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. head67

    head67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagraj predkascia 2,4
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    A sprawdzałeś obraz gry w abgx360 po spaczowaniu ? Bo jeśli tak to prawdopodobnie abgx360 naprawił wave do oryginalnego wave sprzed paczowania ( czyli do wave 4 ) . Po spaczowaniu gry NIE NALEŻY JEJ SPRAWDZAĆ W ABGX360 !!! Spróbuj nagrać programem clonecd zamiast imgburn . Możliwe ( choć mało prawdopodobne ) , że trafiłeś na wadliwą partię płyt .
     
  5. adamhood

    adamhood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dzięki za opowiedz, nagrywam predkoscia 2.4x, probowałem w clonecd według poradników i w imageburn też ostatnia płyta mi zostałą ratujcie chłopaki
     
  6. adamhood

    adamhood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Domyśliłem się że ten abxc zmienia na orginalny, dlatego paczuje raz i sprawdzam potem w wavepatcher jaki mi wyswietla wave i wszystko jest dobrze, czy mozliwe ze to przez nagrywarke ?
     
  7. adamhood

    adamhood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no nowe wieści nagrałem resident evil 5 spatchowany wave 3 - nie działa, nagrałem nie spatchowany to jest wave 2 - działa , czy ktoś może wytłuamczyć o co chodzi, tylko nie wiem jak robić z nowy mi grami wave4 ? czyli chodzi tu o złego wave
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Bo gier z wave2 nie pat****esz jak masz iX 1.6!
    Pat****esz TYLKO gry z wave4
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Na ixtreme 1.6 paczujesz tylko gry z wave 4 do wave 3 innych nie potrzeba ! Z Twoich komentarzy widzę , że przydałoby ci się najpierw trochę poczytać o nagrywaniu i paczowaniu gier bo to co opisujesz wygląda jakbyś robił to pierwszy raz .
     
  10. PlamKa

    PlamKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    Moze po prostu zamiast pliku .dvd nagrywasz .iso ?
     
  11. adamhood

    adamhood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki chłopaki, ale właśnie nie działają mi wave4 patchowane na wave3!!!
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Hmm a spróbuj spatchować na wave2? Może zamiast iX 1.6 masz iX 1.5...

    Gry z wave3 działają Ci normalnie?

    I daj log z abgx360 z już nagranej płyty
     
  13. adamhood

    adamhood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siemka, możliwe że mam ix 1.5 bo kupiłem z drugiej ręki i powiedział że 1.6 no ale wave 3 mi działa call of juarez mam w wave3 i działa
    jeszcze jedno w takim razie jeśli mam 1.6 i przerobie wave4 na wave2 to będzie śmigało (teoretycznie) czy musze mieć na wave3 bo sporobowałbym ale szkoda mi płyt bo koło 10 verbatimow zmarnowałem, a jak ktoś potwierdzi to sporbuje
     
  14. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  15. adamhood

    adamhood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może na twoim nowym xboxie tak, mój ma już 4 lata (xenon z dyskiem samsunga który huczy jak huta:)) napęd jest już wysłużony i wątpie żeby czytał omegi
     
  16. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    To nie paczuj tylko używaj activate.iso może problem zniknie.
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz patchować na wave3. Na wave2 nie pójdzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum