1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry, komunikat, dashe, płyta nie obsługiwana

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MrWisnia98, Kwiecień 28, 2012.

  1. MrWisnia98

    MrWisnia98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie mam dasha 2.0.13604.0 i przeróbkę lt 2.0. Niedawno kupiłem gry NBA 2k12 oraz AC Revelations. Gdy wkładam je do napędu (lite-on) pokazuje się ikonka i wgl lecz gdy nacisne aby uruchomic grę wyskakuj komunikat: PŁYTA NIE JEST OBSŁUGIWANA. Lecz wszystkie moje wczesniejsze gry działają normalnie np. FIFA 12 i Battlefield 3.

    Czy może być to wina samego dasha czy tez przeróbki? Skąd sciągnąc dasha ? Czy najnowszy dashboard nie usunie mi przeróbki ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. MrWisnia98

    MrWisnia98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  6. MrWisnia98

    MrWisnia98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja sam nie nagrywam gier. Ale jeśli przerobie na 3.0 to wcześniejsze gry przestaną działać ?
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie będą działać Ci gry z XGD3, AP25. a reszta gier na XGD2 będzie śmigać.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj wyciągnąć obraz z płyty i nagrać zgodnie z poradnikiem, bo gra jest przygotowana pod LT 3.0, a Ty masz LT 2.0.

    Gry XGD3 i XGD2_AP2.5 nie będą działały.
     
  9. MrWisnia98

    MrWisnia98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musze kupic nową płytę ??
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli chcesz coś, wypalić to raczej musisz mieć pustą płyte.
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, DVD+R DL.
     
  12. MrWisnia98

    MrWisnia98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skąd mam wiedziec jakie to xgd ??
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
Wczytywanie...

Poleć forum