1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry - kopie zapasowe

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Abliter, Wrzesień 15, 2011.

  1. Abliter

    Abliter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Słyszałem, że niektóre gry nie działają na piracie, czy jest jakiś sposób by działały, i czy któraś z tych gier może nie działać na przeróbce?
    Dragon Age II
    Dragon Age
    Deus Ex: Bunt Ludzkości
    Darksiders
    Warharmer 40,000 space marines
    Crysis 2
    Gears of war 1,2,3
    Assasin creed 1,2,3
    Fable 2,3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Trzeba czekac na LT 2.0 aby dzialal np GOW 3
     
  4. Abliter

    Abliter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    A na elite da się lt 2.0 wgrać? Bo póki co mam slime nie przerabianą, i mam zamiar ją sprzedać i kupić elite. Bo jeśliby się nie dało to zostawiłbym slimke, tyle że elite jest tańsze, i miałbym kase na komórkę :>


    A i znacie jakąś solidną firmę zajmującą się przeróbką xboxa, poprzez wysyłkę? Bo u mnie nie ma nikogo kto się tym zajmuje
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Chłopie co ty czytasz, że masz takie informacje?
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak sie da na slima to tym bardziej na wersje elite ale narazie nie ma jeszcze tej przeróbki wiec pozostaje czekac
     
  7. Abliter

    Abliter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Chris:
    To forum czytam =D
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    to chyba bardzo niedokładnie : )
     
  9. mAsHER

    mAsHER Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    BTM
    Nie chce zakładac nowego tematu wiec pisze tutaj :) sory ze zmieniam temat ale mam takie pytanie :p Czy na przerobionej konsoli grając w gry na Xbox live free czyli player vs com bo i tak zeby grac na necie z ludzmi to musze miec gold i istenieje mozliwosc zbanowania. Natomiast jezeli nie mam golda tylko free to czy tez jest mozliwosc zbanowania ??
     
  10. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    żeby grać online musi być gold i prawdopodobieństwo bana. Jeśli grasz tylko offline to możesz być spokojny
     
  11. Abliter

    Abliter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Mam jeszcze jedno pytanie, czy opłaca się bawić w sprzedanie slimy, i kupienie elite? Czy zostawić slime i ją przerobić? A tak na wszelki wypadek moglibyście mi zapodać jakieś dobre aukcje na allegro, lub gdzieś indziej, konsole już przerobione.



    A i jeszcze co, jeśli miałem już przerobioną, i wyszła nowa przeróbka, to też trzeba znowu iść do kogoś i płacić za przeróbkę? Czy można samemu? NP. mam 1.1 LT, a chciałbym mieć 1.9, to czy mogę w jakiś sposób sam to zrobić?

    I ostatnie, czy da się potem jakoś usunąć przeróbkę jeśli np. chciałbym przez neta potem grać?
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
     
  13. RobertWP

    RobertWP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mozesz sam zrobic jezeli potrafisz :))
    Usunac tez mozna :))
     
Wczytywanie...

Poleć forum