1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry które chodziły na iX 1.5, na LT+ dają efekt Odtwórz DVD.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez MrDynamite12, Maj 30, 2011.

  1. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć.
    Ostatnio zrobiłem sobie i paru osobom Klocka na nowego LT+. Niestety i u mnie jak i u innych osób gry które były patchowane na WAVE 3(nie wszystkie) np. Bulletstorm, Crysis 2.(Tylko te testowałem) Ale np. Tekken IV, PES patchowane na WAVE 2 działają.

    Czy ktoś wie czego to jest powodem? Osoby którym to zrobiłem, skarżą sie na mnie i ja sam jestem zdziwiony takim biegiem rzeczy.
    Proszę o wytłumaczenie mi O CO KAMAN?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    coś zyebałeś.....a inne gry im działają ?....
     
  4. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystkie działają. Oprócz tych co kiedyś były specjalnie do IX 1.5 na WAVE 3 patchowane. U mnie też tak jest. Reflashu nie próbowałem ponieważ osoby którym robiłem nie patchowały na WAVE 3 tylko 2. A 3 nie działa. Jakiś błąd w LT+?
     
  5. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ktoś coś wie?
    Sory za podwójny Post ale musiałem podbić. Nikt nie odpowiada a klienci dalej się skarżą.
     
  6. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dokonałem odkrycia. Przepuściłem przez Abgx Crysisa i wpisałem w google to co wyskoczyło na żółto w takim schmacie w google(LT+ don't boot ...). Wpisałem "Invalid SplitVid" i pierwszy punkt. Napisane, że LT+ nie puści mnie z Invalid SplitVidem. Pozostaje Rewrite. Można to dopisać do Info o LT+(jeżeli takie jest).

    Czy ktoś z was wie gdzie mogę kupić dużą ilość Double Layerów(obojętnie jakich) w okolicach Wrocławia?
     
Wczytywanie...

Poleć forum