1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry LT 3.0 prosze o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pb923, Lipiec 14, 2012.

  1. pb923

    pb923 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,Jak poznac ktore gry sa pod LT3.0.Drugie pytanie nagralem gre ktora jest pod LT 3.0 Tom Clancy wedlug poradnika ktory jest tutaj i tak nagrywalem programem IMG BURN i jak juz wlaczam wypalanie wyskakuje mi overburning lub turnceat czy cos takiego ktora opcje wybrac przy nagrywaniu.jak wybralem overburning nagralo mi sie do 97 procent wywalilo blad wzielem anuluj potem zaznaczylem tak i gra dziala pod moje LT 2.0.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Słabo czytałeś poradnik :) Tak jak kolega wyżej napisał musisz zaopatrzyć się w IHAS-a
     
  5. pb923

    pb923 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesli kupie ten naped nagram tez gierki pod LT 2.0 XGD2.A czy jesli przerobie konsole na LT 3.0 tez bedzie dobry ten naped z aukcji.
     
  6. pb923

    pb923 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A i jeszcze jedno ja mam laptopa jak sobie podlacze ten naped.Bo jestem zielony w te rzeczy.
     
  7. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Nagrywarkę IHAS potrzebujesz do 3 gier (Forza 4,Dragon's Dogma,Dirt ShowDown).Resztę gier normalnie wypalisz ale nie możesz grać na nich z dysku.Aby nagrywarka działała na laptopie będziesz potrzebował adapter sata-usb (koszt około 30 zł na allegro)

    Edit: Przy nagrywaniu zawsze wybierasz opcję truncate czyli skracanie po prostu.
     
  8. pb923

    pb923 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam ze mam dasha 14719
     
  9. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jeżeli wybierze opcje skracania gra może się zacinać?albo może być z nią coś nie tak?
     
  10. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Wszystko będzie z nią ok oprócz tego że jej później nie możesz skopiować ani na dysku zainstalować

    Edit:// nie pisz post pod postem bo ostrzeżenie dostaniesz.Używaj opcji edytuj
     
  11. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli po prostu gre xgd3 można normalnie nagrać zwykłą nagrywarką(mam laptopa) i normalnie w nią grać tylko że z płyty?
     
  12. pb923

    pb923 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli podsumuwujac mam Lt +2.0 dasch 14719 nagrywarke IHAS potrzebuje do trzech gier.Inne gry ktore sa pod XGD3 da rade wypalic tak jak w poradniku z ustawieniami abgx 1.0.6 i imgburn.Jak zaczynam wypalac naciskam turncate prawdopodobnie wyskoczy blad ale gra bedzie lub moze sie zacinac.Czy ustawienia abgx 1.0.6 dzialaja w wypaleniu gry pod LT+2.0 xgd2,jesli nie poprosil bym o jakies ustawienia abgx bo wszystko mam pokasowane i nagrane od poczatku.
     
  13. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Jeżeli przepuścisz obraz gry xgd3 przez abgx 1.0.6 to gra będzie na LT+ 3.0 czyli na 2.0 nie zadziała ale o tym w poradnikach byś musiał poszukać jak się cofa topologie.
     
  14. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ustawienia abgx w sprawdzaniu roznią się miedzy xgd2 a xgd3?
     
  15. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
  16. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na końcu w programie abgx wyskoczyło coś takiego:
    "Game data was werified but stealth wasn't
    Werification failed" co jest grane?
     
  17. pb923

    pb923 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja w koncu dla pewnosci mam nagrane abgx 1.0.5 i abgx 1.0.6 bo z tego co widze sa inne ustawienia.Wczoraj nagrywalem Gre MUD przepuscilem ja przez abgx 1.0.5 i smiga jak bede chcial gre XGD3 to przepuszcze przez abgx 1.0.6.Juz gdzies to pisalem podobno abgx 1.0.6 jest jak sie chce zrobic gierke z LT+3.0 na LT+2.0 A jesli gierka jest na LT+2.0 to podobno trzeba uzyc abgx 1.0.5 wyczytalem to gdzies na zagranicznym portalu.ile w tym prawdy niewiem.
     
  18. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  19. Sanrajs

    Sanrajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    340
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olsztyn
    Tak, bez nagrywania gry nagrywarką IHAS nie będziesz w stanie ich zainstalować na dysk konsoli. Jednak możesz spokojnie grać z płyty.

    /edit
    Cholercia, przeczytałem tylko 1 stronę i odpowiedziałem na pytanie właśnie z niej :x
     
Wczytywanie...

Poleć forum