1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry LT na RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kosinskikuki, Grudzień 29, 2014.

  1. kosinskikuki

    kosinskikuki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Mam od kolegi parę gier na płytach nagranych pod LT. Czy jest jakaś możliwość "Wyciągnięcia" ich z płyty i z patchowanie pod RGH ? Kiedy wsadzam płytę do napędu PC mam tam trzy foldery Video_TS, Audio_TS i ten z plikami do aktualizacji konsoli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na pc w imgburn zrób obraz iso, następnie w iso2god lub eXiso zrób pod rgh i wrzuć na konsolę.
     
    kosinskikuki lubi to.
  4. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Jeżeli masz sflahowany napęd to możesz jeszcze bezpośrednio z płyty na konsoli zgrać.
     
    imvho lubi to.
  5. kosinskikuki

    kosinskikuki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    kosinskikuki lubi to.
  7. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Dokładnie użyj do tego clonecd nie clonedvd. Ostatnio robiłem kopie i bez problemu.
    Z poziomu FSD przecież możesz zgrać płytę na dysk klocka.
    Wysłane z mojego LG-P940
     
    Ostatnia edycja: Grudzień 29, 2014
    kosinskikuki lubi to.
  8. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Ja płyty lt zagrywałem w od razu do xex w backup creatorze... Musi działać pod warunkiem że płyta wcześniej była wypalona na 100%
     
    kosinskikuki lubi to.

Poleć forum