1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry LT2.0 pod LT3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MaxiorQ, Sierpień 17, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. MaxiorQ

    MaxiorQ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Witam, chcę pobrać grę LT2, konsolę mam pod LT3. Czy gra będzie mi działała? Słyszałem coś o przepuszczaniu przez abgx360, jak to dokładnie wygląda? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
  4. MaxiorQ

    MaxiorQ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Nagrywałem już gry pod LT3, mam rozumieć że mam tą grę LT2 nagrać tak, jakby to była LT3?
     
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Jeśli to XGD2 to tak samo, natomiast jeśli gra jest w formacie XGD3 musisz przepuścić ją przez abgx360 v1.0.6
     
    1 osoba to lubi.
  6. MaxiorQ

    MaxiorQ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Tak, gra jest w formacie XGD3. A abgx360 v1.0.6 mam, używam go do nagrywania gier LT3. Więc mam robić to samo co zawsze?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tak
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum