1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry LT2 na RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Felmyst, Wrzesień 24, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Witam. Jak wygląda sytuacja kiedy gry były nagrywane pod LT2, a ja mając RGH, będę mógł te gry skopiować na dysk i zagrać? Albo chociaż z płyty grać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Jeżeli nie masz przerobionego napędu to nic z tego.

    Tapnięte z Galaxy Ace
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jak masz w napędzie wgrane LT2 to tak, jeżeli napęd nie ma przeróbki to RGH nic ci nie pomoże.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jeśli nie masz LT w napędzie zawsze możesz zrobić obraz gry na kompie, przerobić do GOD albo XEX i skopiować bezpośrednio na dysk konsoli - wtedy nic nie stoi już na przeszkodzie, żadne zabezpieczenia itd
     
    1 osoba to lubi.
  6. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Mam LT 3. Kumpel ma xBoxa z LT 2 i sporo gier. Część z nich naprawdę mi się podoba i chciał bym od niego pożyczyć. Więc zrobię obraz płyty, przerobię do GOD albo XEX i kopiuje na dysk, po czym cieszę się grą?

    Wiem, że pytam po kilka razy, ale po prostu wolę mieć pewność niż kopiować gry i przerabiać przez godzinę, a później okaże się, że nie działa.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wysyarczy wsadzic do twojej,konsoli i skopiowac funkcja kopiiwania plyt w fsd...

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    I taka opcja jest najlepsza ! Dziękuję za odpowiedzi i myślę, że wiem już wszystko co chciałem wiedzieć ;) Można zamknąć.
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa

    Info Temat został zamknięty ze względu na rozwiązanie problemu.

     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum