1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry lt3.0 a zwykla nagrywarka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pabloskn, Wrzesień 29, 2013.

  1. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czy idzie jakos zwykla nagrywarka wypalic gry ktore maja wiecej niz 8,14Gb czy tylko iHas-em?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. myprofilxbox

    myprofilxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie za duzo ?
    Ja widze gre LT3 o rozmiarze "8,13 GB (bajtów: 8*738*846*720)"
    i dziala OK bez ihash
     
  4. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przyklad: chciale mse nagrac gta 5, przy plycie nr 1 wyskoczylo mi w imgburnie ze obraz jest za duzy, iwec wybralem nagrywanie do konca plyty (turncut czy jakos tak) i nagralo plyte ale ona nie dziala ,a np przy plycie nr 2 nie wyskoczyl mi taki komunikat i dziala. Jest na to jakis sposob?

    GTA 5 CD 1 : 8,738,846,720b
    pojemnosc plyty: 8,547,991,552b
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  6. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zacina sie po pierwszym zadaniu
     
  7. seba2255

    seba2255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,mam problem kupiem xboxa 360 na allegro z lt 3.0 z doączonymi grami na pytach Verbatim,i te pyty znaczy gry dziaLAJĄ.Nagralem sobie gta 5 na verbatima tak jak jest w tym poradniku polish:Elite:board odpala ale na początku pojawia się problem przy uruchomieniu o nierozpoznanej pycie i przeczyszczeniu jej sciereczka,po tym czasem odpala,ale czasem tez w czasie gry wywala ten blad,myslalem ze to moze zle nagrana plyta albo bledy w grze to nagralem sobie gta episodes from liberty city i przy starcie jest ok tylko w czasie gry wywala ten bąd ze ściereczką,gościu pisze ze tamte gry co on mial chodzily idealnie to pytam was jak myślicie w czym jest problem,gry źle nagrane czy popsuty box,?,bo nie wiem czy zwrocic tego xboxa czy to moja wina ze zle gry nagralem,pozdro.
     
  8. pabloskn

    pabloskn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jezeli te plyty co dostales z konsola dzialaja dobrze, a w tych ktore Ty sobie nagrywasz wywala blad to odpowiedz nasuwa sie sama...
     
  9. krystoph

    krystoph Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy się da czy nie???

    Może ktoś konkretnie się wypowiedzieć czy się da nagrywać innymi nagrywarkami niż Liteon ihas gry ważące więcej niż 8gb.
    Mam LG.
     
  10. Masstah

    Masstah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    FZ
    Jasne że można nagrywać zwykła nagrywarką, ja mam jakąś LG i nagrywam płyty wg poradnika z forum, używam Abgx360 i zasysam odpowiednie wersje gier bo na to też musisz uważać żeby były pod Twoją wersje przeróbki, i hasają jak głupie w tym GTA 5
     
  11. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Gry nagrane zwykłą nagrywarką musisz odpalić przy pomocy tricku z mp3.

    Wysłane z Galaxy S+
     
  12. jooker19

    jooker19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewnie, że można. Sprawdź czy w tym programiku nie ma obsługi twojej nagrywarki [h=2]BurnerMAX Payload Tool ,może Ci pomóc[/h]
     
Wczytywanie...

Poleć forum