1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry muzyczne na padzie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez krisr77, Kwiecień 13, 2009.

  1. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    witam.
    napiszcie mi moze na ktorych z gier muzycznych (giutar hero, rock band i jeszcze sa jakies inne???) da sie grac tylko na padzie??
    mam 2 pady czasami wpadaja znajomi warto sobie uprzyjemnic piwko taka zabawa ale nie zamierzam dawac kilku stow na instrumenty:(

    a i jeszcze jedno gry te obsługuja tez mikrofon czy moze to byc taki najzwyklejszy mikrofon na usb??? (i czy w ogole takie sa do kupienia w cenie 20-30zł) czy musi byc ten dedykowany??
    (w tamtym grach i jeszcze np w grze LIPS)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deereek

    deereek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    W guitar hero napewno da sie grac na padzie, a nawet na dwa. Tak da sie w tych grach uzywac mikrofonu tylko z tego co wiem musi byc oryginalny od LIPS :/
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    no tak ale jak sciagałem demo guitar hero metallica to pisało podlacz mikrofon i nie dalo sie tego obejsc (albo ja nie umialem)
    jak ktos jest obcykany w temacie to niech napisze w ktorych czesciach da sie grac na 2 padach a w ktorych nie lub oprocz tego obowiazkowo potrzebny jest jakis inny sprzet)
    a co do mikrofonu to czy taki LOGITECH VANTAGE MIKROFON USB XBOX 360 TYCHY GWFV (599733636) - Aukcje internetowe Allegro
    bedzie działał z kazda gra??
     
  5. zimak666

    zimak666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
  6. Jin Kazama

    Jin Kazama Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w guitar hero world tour headset moze dzialac jako mikrofon bo nawet error wyskakuje "aby chciec spiewac zaloz headsset konsoli xbox 360"
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    headsetu tez nie mam (wersja arcade) :(
    dobra a co z tymi padami? w co pogram tylko na 2 padach bez mikrofonu czy headsetu i innych akcesoriow???
     
  8. SErek

    SErek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na padzie mozna pograc tylko w gh3 ani w world tour ani w metallica sie nie da, tak samo w rockband. Podobno w gh aerosmith tez sie da ale nie wiem na 100 % bo nie mam tej czesci
     
  9. mpelson

    mpelson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Darłowo
    W aerosmith się da, bynajmniej na demie ;D
     
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    a ktore gitary wspolgraja z ktorymi grami GH?
    bo gdzies na forum czytalem ze niektore sa kompatybilne tylko z pewnymi grami

    chodzi mi o jakas najbardziej uniwersalna;)
     
  11. Yoshimori

    Yoshimori Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Na padzie można grać w GH2, GH3 i GH Aerosmith.

    A co do kompatybilności:
    [​IMG]

    Sądzę, iż Metallica według kompatybilności będzie identyczna jak World Tour.

    Pozdrawiam :)
     
  12. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    hmm dobrze ze wiem ktora to ktora,na alegro wszystkie to guitar hero a inaczej kazda wygada...
     
  13. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    To w GH Metallica da się grać na padzie czy nie? bo juz się troche pogubiłem <sorry za spam>:D:D:D

    PS: Jak jest z tym nowym GH smash hits?? Czy w któregoś RB da sie grać na padzie??
     
  14. kepaic

    kepaic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    krk
    Ani w GH:M, ani w GH:SS ani w oba RB nie da się grać na padzie, bez instrumentów można tam tylko śpiewać do headseta.
     
  15. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    uUuu to kapa:(
     
Wczytywanie...

Poleć forum