1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry na dvd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez feleq144, Lipiec 5, 2011.

  1. feleq144

    feleq144 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Quantico
    Mam pytanie czy jak teraz nagralem gre na wave 4 na plyte to potem bede mial mozliwosc zmienic jakos wave na inny? nie uzywajac do tego obrazu z kompa? :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jeriss

    Jeriss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak już wypalisz to nie dasz rady zmienić wave gry .
     
  4. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Obraz z kompa możesz skasować.
    A z płyty z wave 4 zgrać na dysk,przeskanować abgx i wróci do oryginalnego obrazu.
     
  5. feleq144

    feleq144 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Quantico
    no wlasnie chodzi mi o to ze nie mam miejsca na dysku i pasuje mi skasowac a zamierzam tez nie długo kupić nowa konsolke. Wiec nie wiem czy zostawiac obrazy na dysku czy mozna z plyty
     
  6. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Możesz potem z płyty obraz zrzucić na dysk.
    Potem ewentualnie zmieniasz wave na oryginalny i paczujesz.
    Tylko uważaj na te płytki, bo mam już kilka z rysami, których nie mogę skopiować... :/
     
  7. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jak kupisz nową konsole to już z LT+1.9 .
    Ta kopia powinna chodzić mimo zmiany wave , ale nie używaj jej online.
     

Poleć forum