1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry na dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Scarloff, Styczeń 27, 2014.

  1. Scarloff

    Scarloff Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam przeróbke lt. 3.0 i przy instalowaniu gier używam tricku z mp3, ale pewna część przy 50% lub przy 80% wywala błąd o szmatke. To zależy od czegoś? A i gry to XGD3.


    Z góry dzięki, super stronka. :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaką nagrywarką wypalałeś gry?
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  5. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie są to kopie 1:1

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  6. Scarloff

    Scarloff Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie mamy rozwiązanie problemu.

    Najlepiej by było jakbyś miał iHAS x24B (x - od 1 do 6) z wgranym BurnerMAX'em lub którąś nagrywarkę z tej listy (znalezienie takich graniczy z cudem):
    http://xboxforum.pl/ihas-241/lista-...ie-do-cross-flashu-ixtreme-burner-max-137951/
    Wtedy miałbyś nagrany obraz w całości i nie byłoby takich problemów.

    Ewentualnie możesz jeszcze sprawdzić Payload Tool, ale nie wszystkim on działa..
    http://xboxforum.pl/oprogramowanie-13/c4e-s-burnermax-payload-tool-v0-15-a-154542/
     
  8. Scarloff

    Scarloff Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No bo nie wiem na czym to polega, instaluje Darksider 2 zainstalowało sie, a jak np. AC III to już nie. ;/
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    No bo ten trick z mp3, nieraz działa nieraz nie. Najlepiej nagrać kopie 1:1 i wtedy masz pewność że sie zainstaluje, a i mniejsze ryzyko bana :)

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum