1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry na HDD a BAN!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zmysl84, Marzec 26, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.
    Może głupie pytanie, ale nigdzie nie znalazłem takiego tematu...

    Czy jeżeli mam jakąś grę (tzn. powiedzmy 'kopię' :D ) zgraną na HDD, to czy M$ sprawdza jakoś dysk przy połączeniu LIVE?

    Czy nie muszę się o to martwić?!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeśli w nią zagrasz to możesz się martwić o bana :)
     
  4. Szemron

    Szemron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie nie musisz sie martwic, kazda gra jest kodowana tak samo ;pp
     
  5. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z tego wynika że masz też przerobiony napęd a za to jest ofc ban.Oczywiście tylko jak grasz online
     
  6. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeśli masz oryginalny system i tylko piracką wersje na HDD to nie musisz się martwić

    natomiast jeśli masz iXtreme to nie wiem po co zakładasz ten temat :)
     
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Jak dla mnie to jest wykrywany firmware napedu. to jest najbardziej prawdopodobne i logiczne.
     
  8. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chodzi mi jedynie jak ona sobie po prostu leży na HDD, a ja wchodzę na LIVE bez jej grania :D
     
  9. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a masz iXtreme? jak nie to nie dostaniesz bana

    zamykam
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum