1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry na LT+

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Hextor, Listopad 26, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Witam, tak się zastanawiam czy komuś udało się jakoś odpalić wersje polskie gier:
    -Fable 3
    -Assassin's Creed Brotherhood
    -Need for Speed Hot Pursuit
    Mowa oczywiście o LT+, bez żadnych 3 updatów sratów...

    Proszę o pisanie tylko sprawdzonego info, żadnego spamu i niepotwierdzonego info...

    Jeżeli ktoś odpalił proszę napisać którą wersję od kogo :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
    Przecież Fable III zawiera w sobie język PL ... Wystarczy przemielić obraz abgx'em i wypalać
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Kolego ale potrzeba do odpalenia na LT+ patcha odpowiedniego więc? :)


    Edit: @ Down a umiesz czytać ??? Mi chodzi o iXtreme LT+ i o takie odpalenie żeby na Live można było ciorać
     
  5. tomekszcz91

    tomekszcz91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wiem o co chodzi z zamieszaniem z Fable III, mam ixtreme 1.4 i gra po wrzuceniu Active.iso chodzi aż miło
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    H3XT0R, niemożliwe, aby Fable nie działało, bo dostępna jest tylko wersja wielojęzyczna (z polskim również), która na pewno posiada patcha, więc nie powinno być problemu z tą grą.

    tomekszcz91, ok, ale temat jest o LT+.
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    No to gitara czekamy na info czy ktoś odpalił AC:B lub NFS...

    A to obojętnie jaka wersja Fable 3 ?
     
  8. tymon1988

    tymon1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PL
    No więc sprawa wygląda następująco:

    Fable III PL.XBOX360-MARVEL (posiada napisy PL) + jest wydany do tej wersji MARVEL oficjalny patch AP25 > więc teoretycznie można odpalić na LT+ bez zbędnego kombinowania z dashem.

    reszta gier w PL nie da rady odpalić i tyle, nie ma jak narazie info dot. jak wogóle zrobić patch AP25 do gry, właśnie skończyłem czytać zagraniczne fora typu xbox-scene > tam wszystko jest napisane... nie jesteśmy jedynym krajem kótry narzeka na brak patchy AP25 ... czas pokaże co to będzie dalej...
     
  9. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Moim zdaniem powinni wydać dwie wersje LT, jedna dla użytkowników Live, którzy wgrywaliby sobie te patche (wersje angielskie gier), oraz druga, dla graczy offline, którzy chcą grać w Single Player po polsku.
     
  10. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Zapewne wyjdzie patcher bądź trzeba poprosić jakiegoś Pro o nowego ripa - mam na myśli GSM Liberty :)

    @Down rozmawiałeś z nimi? :>
     
  11. Utakata

    Utakata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Już napewno ktoś nad tym pracuje , możliwe , że szopasquad lub GSM za niedługo wydadzą jakąś niespodziankę :)
     
  12. Grzesiek13

    Grzesiek13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    FAQ LT+
    Nie ma publicznej metody tworzenia patchy pod SSv3+AP25
    Po drugie SSv3 jest integralną częścią modyfikacji. W niej zapisywane są fałszywe odwołania dla zabezpieczenia pobrane z oryginalnego nośnika. Nikt nic nie czyta. Kolejny bezsensowny temat.
     
  13. kosmo93

    kosmo93 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Fable 3 mozliwe ze działą osoba które mają naped hitachi lub samsunga. Generalnie na benq oraz liteon nie dziala juz. Gra ta posiada zabezpieczenie ap2.5 wiec najprawdopodobniej osoby które włożyly ta gre i próbowaly ja odpalic maja juz oflagowana konsole. Przy najbliższych mass banach niestety nie ominie ich. Tak wiec radze sie narazie nie podłączac do xlive. Istnieje tez szansa ze konsola nie zostaje oflagowana, lecz ta szanse maja tylko osoby któym zadziałalagra fable. Co do innych gier z ap 2.5 bez LT+ nie radze odpalac tych gier bo murowany ban tak jak juz wczesniej pisalem. Pozdro
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum