1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry na RGH-Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ekusiek, Styczeń 31, 2013.

  1. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam. Mam Rgh-gry przerabiam iso2god i np:nie działa mi Forza Horizon (na początku gry wyskakuje błąd przeczyśc płytę szmatką... Nie działa też MGS Hd colection-Podczas kopiowania w FSD3 z pendriva na dysk wyskakuje failed :( Co zrobic żeby te gry normalnie,poprawnie działały? Pozdrawiam i czekam na porady. Z góry dzięki.:lemo:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    inne gry działają? przerób na próbe do xex. błąd sciereczki to imao jakiś problem z plikami :) zdarzyło mi się ze dopiero po 3 przerobieniu gra zaskoczyła.
     
  4. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam kolege. Jak narazie 12 gier np:gears3,prototype2,Assassinss 3,Batman AC,Devil my cry normalnie chodzą z dysku. Forza się puszcza po czym wyskakuje błąd a Mgs przy kopiowaniu wywala błąd.
     
  5. przemekp9

    przemekp9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tez to mam z nowym bondem :/ przerabiałem pod xex-a i iso2god i wyskakuje to samo :(
     
  6. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Widzę że nie tylko ja mam problem z tymi grami 007 Legends też nie idzie, Mafia2 PL też mi nie poszła.
     
  7. przemekp9

    przemekp9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mafia2 pl -pare dni temu przeszedłem i musze powiedzieć ,że fabuła i cała grywalność mistrzostwo ! przerabałem pod xex-a
     
  8. Pawel9215

    Pawel9215 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jakiego masz dasha?
    (ustawienia konsoli / dane systemowe)
     
  9. przemekp9

    przemekp9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    interfejs główny: 2.0.15574.0
    i co teraz?
     
  10. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    Sprobójcie zaktualizować:
    -DashLaunh do 3.06(507)
    -Dash 16202
    -FSD 3 rev483
    Ja mam na dysku 32 gry i nigdy nie miałem takiego problemu wszystkie te gry co wymieniliście zero błedów.
     
  11. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Forza też koledze działa? Assassinss 3 bez problemu i parę innych nowych. Hmm może przerobic na xex bo jak narazie przerabiałem tylko iso2god.
     
  12. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    ja przerabiam EXISO i nigdy nie miałem problemów z odpaleniem jakiej kolwiek gry :)
     
  13. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czyli zmienic program z Iso2god na EXISO? I powinno byc gitara.
     
  14. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Przerobiłem grę programem EXISO z poradnika i mam takie pliki (_disc_ , default.xex , GAME0 , GAME1 , GAME2 , NxeArt- Czy to normalne? Trzeba jakiś folder zrobic żeby to z pendriva działało czy jak? Pytam bo pierwszą grę tak przerobiłem.
     
  15. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    wżuc to do folderu z nazwa gry jaką pobrałeś i na pena i na dysk :)

    ps. i powiedz czy działa bo sam jestem ciekaw czy jest sens przerabiać do GOD.
     
  16. matizc

    matizc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    143
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wszystkie gry wam pójdą jeśli zaktualizujecie dasha i dashlauncha ! Te gry wymagają nowego dasha i najnowszego dashlauncha dlatego wam nie chodzą.
     
  17. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Grę skopiowałem z płyty (podpisałem po swojemu np Lego batman 2---> Przerobiłem programem EXISO i powstały pliki luzem (_disc_ , default.xex , GAME0 , GAME1 , GAME2 , NxeArt) Tak powinno byc? Co dalej?
     
  18. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dodam że Assassin 3,Far cry3 działają mi po przerobieniu Iso2god.
     
  19. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    tak takie powinny być tworzysz folder Lego Batman 2 i wżucasz je do tego folderu i w konsole do folderu GRY.

    ps. matizc ale pisałem to już wcześniej żeby zaktualizowali sobie dash i dashlaunh.
     
  20. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Ja mam wszystko w GODzie i all work. Najnowszy dash i DL i musi banglać.
     
  21. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    No ja tak samo nigdy nie miałem żadnego problemu z grami od poczatku rgh zero problemu z grami tylko że ja lece na xex.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Coller22
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    1283

Poleć forum