1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry na rgh sie nie odpalają

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez YankeEsc, Wrzesień 9, 2013.

  1. YankeEsc

    YankeEsc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jak w temacie mam problem z grami. Dzisiaj odebralem przerobiona konsole na rgh a gry nie vhca sie włączać. Gry iso przerobiłem programem Iso2good na odpowiedni format. Gosc ktory mi ją przerabiał ponad 3 tygodnie bo mial z nia problemy tlumaczac ze najnowsza konsola mowil mi zebym gry wrzucal do hdd1/gry ale kiedy tam wrzucalem zadnych gier nie wykrywało wiec wrzucilem 3 gry do hdd1/content/000000000000000 i dwoch gier wogóle nie wykrywa a od jednej pojawilo sie bardzo duzo okladek tej jednej gry i zadna z nich nie moge jej odpalic. W czym tkwi problem ziomek cos spierd.... czy ja jestem za glupi i robie cos zle. Bede wdzieczny za pomoc pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Konsola działa normalnie nie zawiesza się itp?
    Sprawdź czy masz najnowszy DL i FSD. Swoją drogą 3 tygodnie?

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1104
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W org dashu działasz czy w fsd?
    Jesli w fsd, to musisz ustawić ścieżke do folderu z grami,nli zapisać.
    Następnie dać scan.
    Po drugie, gry w god wrzucaj w ich org folderach-ośmionakowych.
    Jesli w org dashu, to gry tylko w god w ich org folderach wrzucaj do hdd/content/0000000000000000/tutaj.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  5. YankeEsc

    YankeEsc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola dziala normalnie sie nie wiesza. Jedyny gosc ktory u mnie w miescie to przerabial.temu mu dalem i robil 3 tygodnie bo twierdzil ze non stop ma jakies problemy z nia. Fsd 3 jest na konsoli. A posluguje sie fsd a nieboryginalnym dashem i wtedy gry wrzucam do hdd1/content/000000000000000 i wrzucam foldery z nazwa tak jak mi sie przerobilo przez iso2good czyli np 58976457 zaraz sie pobawie mze dojde jjak ustawic ten folder gdzie sa gry i ten skan. Tylko nie ogarniam tego skanu hdzie jak wlaczyc jak ustawic ale dzieki zaraz posiedze popatrze moze cos sie uda

    Folder ustawiony orzez goscia do gier to hdd1/gry ale jak tam wrzucam nic nie wykrywa a nie moge zmienic na hdd1/content/0000000000 poniewaz sa juz tam jakies fokdery w nim i nie moge go wybrac tego fokderu bo zawiera inne
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Wrzuć do folderu gry i daj start manual scan

    [​IMG]
     
  7. YankeEsc

    YankeEsc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki zrobilem.reczny skan i jedna gre wykrylo z 4 gier wrzuvonych dziala jedna czyli pewnie wina przerobienia orzez program nie ?? I wogole od przerobienis konsoli nie ma glosu kinect chcial.sie.ustawic i konsola miala generowac dzwieki i nic gre odpalilem i gra tez bez glosu. Konsola podloczona kablem hdmi co moze byc nie tak?? Dlaczego jedna gra chodzi a 3 nie ??

    Wrzucilem dwie gry ktore od razu pobralem pod rgh a nie przerabialem z iso i dziaja w porzadku tylko teraz mam caly czas problem z glosem wogole go nie ma. Czy mogl cos spieoszyc gosc od przerobki czy szukac problemow gdzie indziej i jak tak to gdzie w czym moze tkwic problem. Wszystko tak samo podlaczone jak przed przerobieniem.

    Edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim ...TigraTeam

     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    W ustawieniach konsoli - wyświetlacz wyłącz autowykrywanie

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. refild

    refild Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    witam
    nie wiem czemu większość posiadaczy konsol z rgh przerabiaja gry programem : iso2good
    Ja sciagam gry w iso i przerabiam najprosciej jak sie da uruchamiam program : 360mpGui_v1_0_2_3 wybieram iso i wybieram folder w ktorym ma powstac gra na rgh i pozniej ten folder na pendrive i wkladam do konsoli pena , uruchamiam konsole , manager plikow , i zgrywam zawartosc do golderu HDD1\Game i w bibliotece po restarcie mam gre :) taki zabieg trwa ok 20 minut . i dziala mi kazda gra , a przerobka zajela ok 5 h , xbox z corona v4.
    Dziwne ze gdy odbierales konsole to gosc ktory Ci ja przerabial nie pokazal Ci co i jak ..
     
  10. YankeEsc

    YankeEsc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale autowykrywanie czego kinecta ?? Wogole odlaczalem kinecta od konsoli i dalej glosu nie ma. Kabel zmienialem na inny hdmi i dalej nic oryginale gry tez nie msja glosu kompletnie nic nie ma glosu
     
  11. refild

    refild Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    ale glosu tylko pod kinect ? czy normalnie w grach ? bo jezeli tylko pod kinect to ewidentnie brak sterownikow badz jakis konflikt z kinectem..
     
Wczytywanie...

Poleć forum