1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry na x360...grami nie x360 wg. agbx

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez evk, Wrzesień 8, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. evk

    evk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam, dzisiaj przepuscilem przez abgx dirta 2 (strange release), wyszlo co wyszlo, pozniej przerobilem go na wave2, musialem zrobic format z innych przyczyn oczywiscie,
    po formacie od razu przystapilem do nagrywania..wszystko ladnie, ale gdy wlozylem plytke do napedu x'a zobaczylem napis Odtworz DVD..od razu wiedzialem ze cos bedzie nie tak,
    no i tak bylo, pokazuje sie biale tlo i pisze zeby wlozyc gre na x360...

    i teraz jeszcze lepsze, gdy przepuszczam ten sam obraz przez abgx360 wyskakuje ze nie jest to gra na x360 a dokladniej
    "ba bla s-dirt2.iso isnt recognized as an xbox 360 iso or Stealth file!"

    tak samo jest z batmanem AA, mini ninjas, natomiast Ice Age 3 przechodzi test normalnie :x

    spotkal sie ktos z czyms takim ? co moze byc przyczyna tego ze agbx tak cuduje,

    teraz sciagam ditra2 jeszcze raz, zobacze co tym razem bedzie.

    aha i jeszcze pytanie, chodzi mi o taka strone bodajze majaca cos wspolnego z agbx gdzie sa wszystkie releasy podane oraz czy sa DVD5/9 region free, pal, ntsc i takie tam, miala bialy layout, przed formatem mialem adres a teraz jakos nie moge znalesc...

    @budyn
    tak dokladnie, thx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Budyn90

    Budyn90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chyba chodzi ci o ta stronke: ABGX.net :)
     
  4. napsterr

    napsterr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co zrobić żeby mi wolfenstain chodził na extreme 1.4?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przerobić na 1.6 - po co sobie utrudniać życie, z czasem bedzie gorzej
     
  7. chilman

    chilman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Mam pytanie trochę z innej beczki.
    Nie wiem dlaczego. Ale przy każdym obrazie po zapuszczeniu abgx360 wyskakuje mi komunikat:
    [​IMG]

    Ktoś wie, dlaczego tak się dzieje i jak to naprawić?
     
  8. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Potrzeba 9 gb miejsca i przeinstalować abgx
    :eek:
    uszkodzone iso lub bad sektory
     
  9. chilman

    chilman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety to nie pomaga. Miejsca mam dużo więcej niż 9 gb, przeinstalowałem program i ciągle to samo.
    Wcześniej wszystko działało normalnie.

    PS. To samo dzieje się przy 360 waves patcher. Tyle, że tutaj wyskakuje komunikat It seems not being a Xbox 360 ISO. Please select a new correct file.

    Dziwna sprawa
     
  10. chilman

    chilman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Udało mi się rozwiązać problem. Wystarczyło przenieść obraz gry na partycję, na której jest zainstalowany program.

    Dzięki za pomoc i pozdr
     
  11. simi225

    simi225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    jesteś ?
    Przerobić programem abgx360 lub 360waves patcherem na z wave3 na wave2 :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum