1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry na XBOX 360 USB!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bastionbastion, Kwiecień 16, 2010.

  1. bastionbastion

    bastionbastion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zakupiłem sobie Pnedrive 8 GB i jak mam skonfigurowac obraz iso GRY zeby działa mi przez Usb Na X360?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macior

    Macior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    nie ma takiej możliwości aby obraz gry wrzucić na USB i grać bez płyty
     
  4. Tony745

    Tony745 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    O ile sie orientuje to nie mozna gier z pendrive'a odtwarzac na x'360 :D
     
  5. bastionbastion

    bastionbastion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale gry z plyty mozna instalowac na pena ??? i grac z pena ?
     
  6. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Tak można ale płyta i tak będzie wymagana
     
  7. bastionbastion

    bastionbastion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli płyta i tak musi byc w nqapedzie cz moze byc inna ?
     
  8. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    musi być z daną gre.. możesz jedynie zgrać grę na pendriva żeby nie męczyć napędu :)
     
  9. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Na pendrive sa bardzo dlugie instalacje gier wiec lepiej by bylo jakybys zamiast tego pendrive kupil dysk 60gb, lepiej by sie to oplacalo ;)
     
  10. bastionbastion

    bastionbastion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziekuje wam wszystkim a moze ktos jeszcze na linka jak skonfigurowac UBS bo cos nie moge
     
  11. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Ja tez nie moge bo wyskakuje mi ze nie mozna sformatowac urzadzenia i zeby skontaktowac sie z obsluga xbox.com itd.. :/
     
  12. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Musisz mieć aktualizacje.
     
  13. bastionbastion

    bastionbastion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam najnowsza sciagnięta prez neta
     
  14. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ale masz wersje 9###
     
  15. bastionbastion

    bastionbastion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Piotrek Elo, a jak to możliwe, że na starszych systemach można konfigurować pen'a? Może odkryłeś tajny zakamarek systemu?
     
  17. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  18. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    marek2fgc o co ci chodzi?
     
  19. bastionbastion

    bastionbastion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ja wiem co sie robi tylko pisze microsht ze nie mzna urządzenia bo testy utraty pamięci sie nie powieody nie wiem dlaczego
     
  20. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    mozna takie akcje robic czytalem nawet o tym ;P jakis nowy soft to umozliwia miedzy innymi uzywanie pena dyskow zewnetrznych do tego bajerow :p
     
  21. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
    To sie nazywa XBR ,ale możę być zrobiony tylko na niskim dashu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum