1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry na zadanie itp.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez roxx69, Marzec 25, 2011.

  1. roxx69

    roxx69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc, Mam pytanko jest wiele gier arcade w ktore bym chetnie zagrala, i nie tylko arcade np. jakies dlc do CoD BO itp. I tu sie zacznie moje pytanie, czy jak sciagne taki profil z dlc, lub gre arcade to musze byc podlaczona do neta, bo niestety mam przerobiona konsole i nie chce bana :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, trzeba być podłączonym do xbox live i mieć 2 pady.
     
  4. roxx69

    roxx69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To lipa jak trzeba byc podlaczonym a nie ma na to zadnego sposobu procz jtag'a?
     
  5. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co wiem to nie ma... Zostaje tylko JTAG.
     
  6. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    do wiekszosci gier nie trzeba miec dwoch padow
     
  7. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @UP

    Tak, do większości gier nie trzeba mieć dwóch padów, jeśli chcesz sobie te gierki odpalać jako 'demka'. ; )
     
  8. roxx69

    roxx69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak moge dlc odpalic jako demo?
     
  9. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    mam prosbe moze mi ktos tez odpowiedz na to pytanie?
     
  10. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Nie da się odpalić DLC jako demo. Można wgrać profil z DLC i na nim trzeba się zalogować. Aby odpalać ze swojego konta bez podłączania do LIVE i wgrywania profilu trzeba mieć JTAG.
     
  11. roxx69

    roxx69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jesli niektore gry wychodza tylko za MSP, podam tutaj przyklad gra pt. Island of Wakfu, to musze byc podlaczona do neta zeby w nia grac?
     
  12. krukens

    krukens Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ---
     
  13. roxx69

    roxx69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    eee? czy cos wnosisz do mojego pytania?
     
  14. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Nabija sobie posty ;D
     
  15. roxx69

    roxx69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. roxx69

    roxx69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. urbek

    urbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kobyłka
    Hej, kupiłem kilka gier arcde a MSP i grac mogę kiedy chcę. Nie ma znaczenia czy jestem podłączony do netu czy nie. Oczywiście żeby je zakupić połączenie z netem musi zaistnieć. Ale to chyba oczywista oczywistość.
     
  18. mastamasta

    mastamasta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3city
    jest metoda z jednym padem ;) logujesz sie na profil gry potem na swoj i spowrotem na profil gry i na swoj i działą ;) sposób wyczytany z xbox360iso.com ;)
     
  19. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie działa . NIE MOŻNA URUCHOMIĆ GRY XYZ ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum