1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry na zadanie problem! Prosze o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mpc, Grudzień 2, 2010.

  1. mpc

    mpc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, tydzien temu kupilem XBOX 360 z KINECT. Wczoraj dokupilem do niego dysk 250GB i stwierdzielm ze kupie jakies gry przez markeplace. KUpilem Assasin Creed, Fallouta 3 i Halo3. Pierwszy sciagnal sie assasin po wejsciu do gry mijaja 3 sekundy i pojawia sie informacja "Nie moge odczytac plyty", myslalem ze to tylko Assasin ale w Falloucie jest to samo tylko wyskakuje po kilku minutach. Przeciez to sa gry kupione przez markeplace to o co chodzi z ta plyta ;/ Prosze o pomoc :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mpc

    mpc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm gralem teraz kilka minut w Halo 3 i wydaje sie ze ta gra dziala dobrze ;O Czyli tak jakby tylko z dwoma pozostalymi bylo cos nie tak...
     
  4. trykosz

    trykosz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    270
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Pisz od razu na xbox.com na forum. Tutaj raczej nikt Ci nie pomoże.
     
  5. mpc

    mpc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, juz napisalem.
     
  6. Paladynek

    Paladynek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Okolice Stolicy
    I jak odpisali coś? :p Ciekawi mnie sprawa.

    Kod:
    Server Error in '/' Application.
    Runtime Error
    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
    
    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
    
    <!-- Web.Config Configuration File -->
    
    <configuration>
        <system.web>
            <customErrors mode="Off"/>
        </system.web>
    </configuration>
    
    
    Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
    
    <!-- Web.Config Configuration File -->
    
    <configuration>
        <system.web>
            <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
        </system.web>
    </configuration>
    ... xbox.com ...
     
  7. kamka2

    kamka2 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zajrzyj na xbox.com i sam zobacz szybciej bedzie
     
  8. mpc

    mpc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, dzwonilem do supportu XBOX powiedzieli ze to wina tego ze niektore gry sprawdzaja orginalnosc dysku, moj dysk 250GB zostal kupiony na allegro. Cos mi sie nie wydaje zeby to byl powod, to by bylo jakies chore... co myslicie?

    Jak spytalem gdzie moge kupic taki orginalny dysk to gosc z supportu mi powiedzial ze nie ma ich dsotepnych w europie jeszcze ;O
     
  9. Paladynek

    Paladynek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Okolice Stolicy
    Moze jakis lipny dysk kupiles, a te gry szczytują go jako nieoryginalny. ;D
     
  10. mpc

    mpc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czlowiek od ktorego kupilem sprzedal juz takich dyskow ponad 100 i z tego co widze (po kometarzach) nie bylo zadnych problemow... Naprzyklad z Halo 3 dziala bez zajakniecia...
     
  11. Tauosu

    Tauosu Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Złóż reklamację do MS, jakby nie było to twoje pieniądze i jakby nie było to przepłaciłeś za gry więc -> reklamacja i odzyskaj pieniążki, kup normalną wersję i tyle :) Prawdopodobne jest by gry sprawdzały oryginalność dysku, zawsze możesz podłączyć pendriva przekopiować gre z dysku na pena i spróbować odpalić, jak nie będzie działało to wtedy do MS uderzyć ;)
     
  12. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Brawdopodobnie pan z Suportu mówił prawdę. Aktualnie ciężko kupić oryginalny dysk do slimki, najczęściej to są ludzie którzy sprzedają swój własny dysk wyciągnięty z konsoli. Większość jak nie wszystkie dyski sprzedawane na Allegro to dyski przerobione by działały z xbox 360 i wpakowane do obudowy dla dysków z wersji slim, to samo robi się gdy się kupuje dysk 120gb dla slinki tylko że w tym wypadku wsadzane są dyski z wersji np. Elite do obudów z dysków ze slimki.

    Co do narzekań ludzi, moze faktycznie nie narzekają bo nie kupują gier na market place, tylko grają z płytki, lub z zgranej płytki na dysk i w tym wypadku błędów moze nie być (lub komentarz napisali przed pojawieniem sie problemów).

    Najlepszym sposobem jest skasowanie gry z dysku i próba ściągnięcia jej ponownie.
     
  13. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Spróbuj uruchomić z pendrive'a.
     
  14. mpc

    mpc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale pendrive tez bedzie raczej widziany jako nie orginalny dysk... ;O Czy nie? Jak sie sklada taka reklamacje jest gdzies jakis uniwersalny formularz
     
  15. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    dostęp do pendrivow 16GB został uruchomiony przez microsoft
    i nie ma tu pojecia oryginalny/nieoryginalny każdy ma działac jeżeli tylko współpracuje z X360

    ja obstawiam że gry są źle pobrane ,skoro je wykupiłeś to możesz spróbować
    ponownie je pobrać i odpalić ..
     
  16. mpc

    mpc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sciagnalem teraz po raz 3 assassins creed i dziala ;O nie wiem juz o co chodzi..
     
Wczytywanie...

Poleć forum