1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry nagrane pod LT 2.0 na L.T 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kaminexx3, Kwiecień 23, 2012.

  1. Kaminexx3

    Kaminexx3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wyżej.
    Zaktualizowałem dasha i przestały działać gry np.Battlefield 3 [ Fifa 12 działa bezproblemowo ].
    Kupiłem też LT 3.0 i ciągle nie działają. Czy muszę od nowa jakimś nowym sposobem wypalać gry żeby działały pod LT 3.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Bogas

    Bogas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mi wszystkie gry z LT 2.0 działaja na Lt 3.0 jedynie co zauwazyłem to uwalone seavy z gier w ktróre grałem na lt 2.0
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Działają Ci, bo to prawdopodobnie gry XGD2 albo masz napęd Samsung i LT 2.01, a nie LT 3.0.
     
  6. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mialem lt 2.0 i normalnie mi wszystkie gry dzialaly do momentu kiedy dostalem chyba cicha aktualizacje przy grze w pesa 13, i od tamtej pory nie dziala mi wiekszosc gier.
    oddalem dzis konsole zeby wgrali mi lt 3.0 i mam pytanie, czy wszystkie gry bede musial nagrac jeszcze raz? czy teraz gry nagrane pod 3.0 beda normalnie dzialaly? czy nie grozi mi kolejna cicha aktualizacja przy 3.0?
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nagrywasz tylko xgd3 reszta pojdzie tz xgd2 no chyba ze tak jak kolega wyzej pisal naped samsunga
     
Wczytywanie...

Poleć forum