1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry nagrane zwykla nagrywarka XGD3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez QudelzinPL, Wrzesień 6, 2013.

  1. QudelzinPL

    QudelzinPL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Czesc, jak w temacie.
    wczesniej pisalem podobny temat, ale nie dostalem za duzo odpowiedzi.

    Nagralem 2 razy saints row 4, na plycie esperanza.
    Ale jednak nie dzialalo :culpability:

    Inne gry dzialaly prawidlowo a troche ich mam gora 60 (?)
    A wiec jest jakis sposob bo bardzo mi na tym zalezy.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Jakbyś bardziej opisał swój problem napewno dostał byś więcej odpowiedzi. Jaki był błąd podczas nagrywania? Co wyświetla się na konsoli, gdy włączysz grę? Czy któreś z tych 60 gier to też XGD3? Pozatym XGD3 nawet nagrywane iHas'em przeważnie nie działają na innych płytach niż Verbatim - przynajmniej u mnie tak jest.
     
  4. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin

    Nie no naprawdę śmieszne rzeczy opowiadasz , a co ma płyta do tego ? Ja nagrywam tą samą nagrywarką cały czas gry XGD3 raz na Verbatimie , raz na płycie firmy "Real" i niezależnie która to jest płyta i tak wszystko działa przykładowo nagrałem Skyrima na płycie z Reala , można? Może laser Ci pada , albo obraz jest zepsuty , ściągnij drugi , w ABGX'ie wszystko na zielono ? Jakie LT ?
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Opisz co się dzieje i dlaczego nie działa? i czy się nie nagrywa poprawnie? i czym nagrywasz i jaką nagrywarką? i najlepiej jakie masz lt .

    Kolega KamQiX mógł napisać poprostu na innych płytach mogą być problemy w wypalaniu.
     
  6. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Chyba napisałem że U MNIE nie działały gdy nagrywałem na innych niż Verbatim i chodzi mi tylko o gry XGD3, bo XGD2 działają na każdej płycie. Nie wiem może wam działają.
     
  7. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Na przyszłość nie pisz post pod postem zaraz Ci Admin ten usunie , skąd takie informacje , że mogą być problemy w wypalaniu ? Jeżeli wszystko zrobił dobrze to jedynie laser może padać , płyty nie są przyczyną , jakby wszystko zrobił jak należy to czemu miało by coś nie działać ?
     
  8. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Poprawiłem. Nie informacje z doświadczenia. Płyty lepszej jakości lepiej się wypalają nie padają i nie działają. Nie rób problemu którego nie ma i offtopic. A kolega który założył temat nie opisał dokładnie problemu.
     
  9. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Byc moze laser Ci sie sypie,ze Ci gra nie dziala.Ewetualnie na pendriva wgraj mp3 .Wlacz w Xboxie ,wycisz i sprobuj grac.
    Chyba,ze blad wyskakuje przy nagrywaniu?
    @KamQiX co Ty piszesz,ze nie dzialalaja zazwyczaj na innych plytach? Ja nagrywam zwykla nagrywarka laptopowa na Platiunium Czy Maxelle i normalnie smiga.
     
  10. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Bo ja po prostu kocham jak ludzie jedyne co mają do napisania gdy gra nie działa to : "Płyty niedobre" albo "Laser pada" jak masz tak pisać to nie pisz wcale.

    Jeżeli Ci nie działają to może być wczesna oznaka powolnego "zużycia" napędu/lasera.
     
  11. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie pisał o laserze daj mu szanse się wypowiedzieć.

    walisz off-topic nic do tematu nie wprowadza tylko twoje mądrości, fachowiec się znalazł.

    What?
    Kolego nie chce mi się z tobą kłucić i zbędnego off-topu robić jak ty.
     
  12. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    2 miesiace na forum jesteś gościu więc , nie będziesz oceniał moich wypowiedzi.
    Oraz naucz się czytać do końca posty jak już masz zamiar pisać mi o offtopie.
     
  13. QudelzinPL

    QudelzinPL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    A wiec tak koledzy, duze zamieszanie, a wiec problem dokladnie taki: gdy jest 100% to wyskakuje verification failed cos takiego, overbuning w clonecd.
    A moze jak nagram ImgBurn i truncate to zadziala?
    Dodam ze nagrywalem gry: Star wars kinect, rayman orgins itp. i problemu nie bylo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum