1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry nie chcą się instsalować!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shark1906, Styczeń 12, 2013.

  1. Shark1906

    Shark1906 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Mam przeróbkę lt.3.0 i wszystkie nowe gry chodzą, lecz większość z nich przy instalacji zacina się przy np. 35%. Miałem taki problem z Far Cry 3, Hitman, Call of Duty 2(!), i jeszcze jakieś. PROSZĘ O POMOC!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po nagraniu gry sprawdzałeś jakość nagranej płytki? Np. W nero discspeed?
     
  4. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    I czy nagrywałeś zwykłą nagrywarką czy ihasem ??

    Pozdr
     
  5. Shark1906

    Shark1906 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Ale ja nie nagrywam sam płyt tylko kupuje u róznych kolegów, gdzie gdy kupowałem wcześniej normalnie się instalowały.
     
  6. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Starsze gry można było normalnie instalować na dysku.
    Nowsze zajmują więcej miejsca i aby je nagrać w 100% trzeba je wypalić specjalnie przygotowaną nagrywarką.
    Pewnie "koledzy" się w takową nie zaopatrzyli i przez to ten problem.
    Rekalmacja :p niech kaskę oddają ;)


    Pozdrawiam
     
  7. Shark1906

    Shark1906 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Coś w tym jest bo jak kupiłem Far Crya 3 to nie instalował się a jak wymieniłem już tak. A mój kolega, który kupił Hitmana u tego samego gościa co ja to mu się normalnie zainstalował.
     
  8. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to problem rozwiązany :) Robi pewnie masówke. Najprościej kupić samemu nagrywarkę i nagrywać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum