1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry nie chodza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koro20, Lipiec 13, 2011.

  1. koro20

    koro20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerobiłem konsole i z tego co wiem mam ix 1.9 i nie chodza mi gry takie jak np NFS HP. Co mam zrobić żeby mi chodziły?? dzieki za info :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. slonik

    slonik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    A skad sciagasz gre , czym ja wypalasz i jak, jakich plyt uzywasz i co ci wyskakuje jak wkladasz plyte do konsoli ? Moar info please
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    skoro nfs mu nie "chodzi" to znaczy ze nie ma dogranego patcha ap 2.5
     
  5. DamianProgramista

    DamianProgramista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie moar tylko more

    Sent from X10 2.2.1 DT // C++ (Programming Games)
     
  6. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    1. jaka wersja dasha
    2. czy przed wypaleniem przepuszczasz grę przez abgx?
     
  7. koro20

    koro20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciągam z exsite albo z torrentów.. płytki mam emtec. wypalam img burn . a gdy wkładam do konsoli w ogole nie reaguje robi sie czarny obraz a jak chce sie przejsc do menu konsoli to się zawiesza :(
     
  8. koro20

    koro20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nigdy nie przepuszaczałem przez abgx. nigdy nie miałem problemów zawsze chodziły
     
  9. slonik

    slonik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    widac ze nie bywasz na 4chanie ~~

    pomylil mi sie NFS HP z Shiftem 2, do Hp racja trzeba ap 2.5 do shifta 2 chyba nie



    tak btw czemu dalej nie moge robic nowych postow jak juz mam 21 postow nabitych ; (
     
  10. koro20

    koro20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jesli chodzi o dasha to nie wiem jaka wersja. można to jakoś sprawdzic?
     
  11. slonik

    slonik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    tak mozna w ustawieniach konsoli, ale to najlepiej sciagnic abgxa przepusc gre przez niego i dopiero wypal, ten NFS ma zabespieczenie ap 2.5 gdzie bez dogranego patcha do obrazu plyty nie zadziala ci, z tego co pisales to masz LT 1.9 to powinienes miec najnowszego dasha
     
  12. koro20

    koro20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli tylko przez abgx i powinno chodzic??
     
  13. Jeriss

    Jeriss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nagraj jeszcze raz , tym razem przepuszczając przez najnowszą wersję abgx360.

    @Slonik
    Od 20 postów nie można tworzyć tematów w innych działach niż dla świeżaków , posty można pisać w każdym dziale bez ograniczenia do 20 :p
     
  14. slonik

    slonik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    jezeli rzeczywiscie masz tak jak mowisz LT 1.9 to tak
     
  15. slonik

    slonik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    ale ja chce zalozyc nowy temat w dziale Gielda - > Zamienie jak mam to kurde zrobic bo juz sie irytuje tymi glupimi zasadami
     
  16. Jeriss

    Jeriss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale jak to nie możesz? Nie chce się zatwierdzić czy nie wiesz jak?
     
  17. slonik

    slonik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    no normalnie nie moge jak daje w dziale gilda / zamienie nowy temat to wyskakuje mi :


    slonik nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

    Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,

    Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,

    Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,


    Przelogowalem sie nawet ale nic nie pomoglo dalej wyskakuje ze swiezak i juz . Nie wiem mam sie jakos specjalnie aktywowac czy co czy mam prosic admina zeby to zrobil ?? ehm
     
  18. Jeriss

    Jeriss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hmm ja nie przypominam sobie , abym musiał coś specjalnego robić , po prostu wbiłem 20 postów i mi zmieniło ze świeżaka na użytkownika. Nie wiem w czym może być problem :/
     
  19. slonik

    slonik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    juz jest ok jeste uzytkownik !! : D
     
  20. koro20

    koro20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobiłem tak jak kazaliście ale nadal nie chodzi :(
     
  21. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Sprawdz dash - ustawienia, ustawienia konsoli, dane systemowe. Jak masz 13146 to Ci gry z ap25 dzialac nie beda.

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum