1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry nie działają mala lista

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cz3slaf, Sierpień 29, 2013.

  1. cz3slaf

    cz3slaf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Nagrałem gry - w logu abgx we wszystkich przypadkach wszystko było na zielono - niemal że pewniak a tu lipa. Po kolei..

    Przeróbka Lt 3.0

    The Walking Dead - przeczyśc szmatką
    Devil May Cry - przeczyśc szmatką
    Dishonored - Gra się odpala natomiast zawiesza się przy wczytywaniu nowej gry (czały czas widnieje napis WCZYTYWANIE)
    Ninja Gaiden 3 - Po uruchomieniu czarny ekran i nic
    Fear 3 - Gra się odpala natomiast po wczytaniu pierwszej misji (Więzienie) wyskakuje PORAŻKA i opcje do wyboru powtórz misje itd nawet nie zdaze sie ruszyc
    Dark - Po uruchomieniu czarny ekran i nic

    Topology w przypadkach xgd3 zawsze zielone, w xgd2 tylko informacja L0 na żółto

    Czemu to tak sie dzieje :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jaka nagrywarka? Jakie płyty? Może laser pada w napędzie.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. cz3slaf

    cz3slaf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Stacje dysków CD-ROM/DVD

    DTSOFT Virtual CdRom Device
    TSSTcorp CDDVDW TS-L633J ATA Device

    Płyty oczywiscie verbatin

    Laser nie powinien padac bo dopiero co zacząłem nagrywac cos konkretnego
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    laser w konsoli ....
    btw masz playload tool czy jakoś tak ?>
     
  6. cz3slaf

    cz3slaf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wcześniej nagrywałem z BurnerMax ale szło jeszcze gorzej... na ok 20 plyt moze z 5 gier szło ;o Dlatego juz mam mętlik w głowie ;o
    Konsola jak nowa, kupilem używaną ale podczas przerabiana kolo mówił że jest w idealnym stanie wiec laser tez powinien byc ok
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spróbuj te kopie na innej konsoli jak chodzą to wina laser konsoli. Jak nie chodzą wina twojej nagrywarki. I skanujesz gry w abgx360 z ustawienim autofix level 3? i czym nagrywasz i z jaką szybkościa?
     
  8. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a wystarczy kupić ihas'a ....
     
  9. Marek021

    Marek021 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli sprzęt w kompie jest dobry w miarę to zapewne nie tu tkwi bład. Być może nagrywasz na złych ustawieniach. Pamięta, że należy nagrywać z prędkością 2,4x. Jeśli nie to myślę że to konsola.
     
Wczytywanie...

Poleć forum