1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry nie działają/nie aktualna przeróbka.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez MARINO, Październik 2, 2009.

  1. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Siema! Nie było mnie na forum z rok, ponieważ x360 sprawował się bezproblemowo, a ponieważ zakupiłem skuter przerzuciłem się na inne fora...
    Z tego co pamiętam to mam konsole z grudnia 2006 r, napęd samsung, w każdym razie jeszcze bez hdmi. Przerobiłem ją chyba na wakacjach 2008 u gościa który mieszka w Trzebini (jestem z Krakowa), za 30 zł, mówili że jest bardzo dobry.. Dostała w końcu roda, ale naprawili mi go w profesjonalnym serwisie (iksboks.pl). Od tamtego czasu 0 problemów, no może czasami zacina się tacka napędu, ale kliknę drugi raz i za każdym razem już się wysuwa. Problem polega na tym że pewnego dnia kupiłem sobie sbk 09 i nie chciał się odpalić (wyskakiwało to okienko jakbym x'a nie miał przerobionego). Myślałem że to jest wina płyty, bo to była hp, ale pojechałem na giełde i koleś (całkiem fajny) powiedział mi ze to nie jest wina płyty, a nie aktualnej przeróbki i że gry z przed 3 miesięcy nie będą mi chodziły. Ale wymienił mi płytę, a ja kupiłem jeszcze nfs shift. Wkładam i znów nie działa :/. Gears od War 2 kupione u tych gości działa bezproblemowo. Pozapominałem tych wszystkich nazw przeróbek już :p. Z tego co pamiętam, to poprosiłem gościa o najnowszą przeróbkę czyli ixtreme chyba 1.6. W każdym razie to była ta co chroniła niby przed banem na xbl. Koleś na giełdzie powiedział ze oni przerabiają za 80 zł, ale to drogo, więc chcę znowu przerobić u tego gościa w Trzebini, ale nie wiem co mu powiedzieć :/. Jaka jest nazwa tej przeróbki najnowszej do napędu samsunga?? I czy w ogóle da się jeszcze raz przerobić konsolę (uaktualnić flasha)??. Za wszystkie odpowiedzi z góry thx :).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prolo3

    prolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bia
    normalne bez niczego oddaj do przeróbki niech ci wgra ixtreme 1.6
     
  4. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Czyli teraz mam ixtreme 1.5?? Wiem że było xtreme 1.5 (bez ochrony przed banami i gry musiały z czymś tam być, nie pamiętam nazwy), a każdy zalecał żeby wgrać ixtreme bo on już ma ochronę i gry nie muszą niczego dodatkowo mieć, ale właśnie nie pamiętam czy to była wersja 1.5 czy 1.6 (myślałem że 1.6). Tak w ogóle to kiedy weszła ta nowsza wersja flasha do napędów samsunga??
     
  5. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Jak masz napęd samsunga to wgraj sobie Xtreme a nie iXtreme. Mniej problemów - wszystko działa - z drugiej strony ban murowany jak grasz live.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Poczytaj co pisze co za różnica jaki flash mu się wgra, i tak nie sprawdza gier:p. Jak ma mieć to dostanie bana i tak. Konsola po rodzie więc długo nie może pochodzić:p
     
  7. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Czemu nie może długo pochodzić?? :p. Robione w profesjonalnym serwisie, a nie okrywane kocem (z tego co pamiętam reballing) :p. Sory że tak długo nie odpisywałem, ale forum nie chciało mi się wczytać :/. A właśnie z tego co pamiętam to w xtreme musi być coś wgrane do gier. A w ixtreme nic. Ja akurat nie gram live, tylko czasami coś ściągnę. Czyli wychodzi na to że poprostu teraz mam ixtreme 1.5, a potrzebuje 1.6?? I tak jak pojade do tego gościa, to wezmę shifta żeby sprawdził czy chodzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum